Arama sonuçları: *

1. Radeon RX 5500M

Playstation 5 mi almalyim 3060ti li setup mi

Dublaj olan PS oyunları pcde yok. Hatta birçoğu yok, gelmeleri de pek olası değil. Çok satış yapmış herkesin bildiği seriler geliyor pcye.
  2. Radeon RX 5500M

PSN Tosla Karttan Ödeme Almıyor

Adresteki tüm haneleri doldur Hiçbir yerde Türkçe karakter kullanma
  3. Radeon RX 5500M

RPCS3 emülatör nasıl kullanılır?

Ps3'üm olsa bu kadar zahmete gireceğimi sanmıyorum:D
  4. Radeon RX 5500M

Evet korsan. Linçleyecekler korsan olmadan nasıl indireceğiniz göstersin oradan indirelim:)
  5. Radeon RX 5500M

Ben nopaystation v3 kullanıyorum orayı öneririm. 1611954913 Aynıdır, iyi eğlenceler:)
  6. Radeon RX 5500M

Maalesef:( Gow 1 ve 2 rahatlıkla çoğu bilgisayarda çalışır. 3 için bazı ayarlar yapmanız gerekir.
  7. Radeon RX 5500M

3600 tam sınırda, tlou uncharted gibi serileri oynayabilirsiniz. Ama bazı ayarlar yapmanız lazım. https://www.technopat.net/sosyal/konu/bilgisayar-uezerinden-the-last-of-us-nasil-oynanir.1258637/ Şu rehber yardımcı olabilir.
  8. Radeon RX 5500M

Merhabalar, rpcs3 daha geliştirme aşamasında olduğu için oyunların yarısını rahat emüle edemiyor. Uncharted tlou gibi oyunlarda emüle edilmekte zorlanılan oyunlardan. Sitesine girip playable yazan oyunları oynarsınız, in gameler için iyi bir işlemci lazım. İşlemciniz nedir? (not:amd cpu ve...
  9. Radeon RX 5500M

PS vs XBOX Kararsızlığı Yaşıyorum

Series s 9.nesil sonuna kadar götürecek. Hatta ondan sonra 2 yıl daha götürür. Şuan 3800tl kaçırma derim. Yanında gamepass ile tadından yenmez.
  10. Radeon RX 5500M

Yeni Ps4 İndirimleri!

Uncharted 1,2,3 ve 4 kesinlikle oynamamalı. Çok oyun oynamamış birisi olarak oynadığım en iyi oyun serisi olarak görürüm uncharted serisini.
Top Bottom