Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

God of War: Ragnarök PC ÇIKTI ! Satın alıcak mısınız ?

Hellblade i çok severek oynamıştım ben
  2. RevenKalr

👉PS oyun CD lerini nerden bulabilirim

Hocam yaşadığınız yerdeki playstationculara bak, hem oyun takası falanda yapıyorlar genelde
  3. RevenKalr

PS 4 slim ile PC takas edilir mi

Verin gitsin hocam, zamanında ben de öyle bir pc ile ps4 ümü takaslamıştım, sonrasında çok üzülmüştüm ama çocuktum işte
  4. RevenKalr

PS3 için termal macun önerisi

PS3 bakımı yapacağım, uygun f/p bi termal macun önerebilir misiniz. 100-150 liralık falan ideal
  5. RevenKalr

PS3 hen ve multiman yükledim ama oyun nasıl yükleyeceğim

Hocam bende de hen var, webman diye bişey indirdim düzeldi heralde. 1-2 oyun denedim açılıyordu, teşekkürler
  6. RevenKalr

Hocam mesajinizi biraz gec ggoruyoum kusura bakmayin, thanos diye bi magaza indirdim, oyunlar falan var ama girebilmek icin psn e giris yap diyor. psn e giris yapmaya calisincada sistemi guncelle yoksa giremezsin diyor ama sistem guncellenmiyor. ne yapacagim?
  7. RevenKalr

PS3 sürümüm 4.89 du, hen kurdum. Şu siyah olan multimani de kurdum içinde oyun olacak sanıyordum ama değilmiş. Nasıl yapacağım yardımcı olabilecek var mı?
  8. RevenKalr

Ps5 e Türkçe yama kurulumu var mi

Sanmiyorum hocam, o yuzden ps veya xbox alanlara alacaklari zaman soruyorum ingilizce biliyor musun diye.
  9. RevenKalr

PlayStation 3 8000 TL'ye almak

@swindler
  10. RevenKalr

PlayStation 3 8000 TL'ye almak

@swindler daha yeni 3.5k ya aldi ps3
  11. RevenKalr

PS3 Yazılım atma konusunda yardım

up
  12. RevenKalr

Playstation 3 NTSC mi alayım PAL mı?

Pal al dostum
  13. RevenKalr

PlayStation 5 vs Xbox Series X Sizce Hangisi?

PS5 tercih ederim, içindeki oyunlar daha iyi. Xbox sıkmıştı beni, ama ps kullandığım vakit bol bol oyun oynamıştım. Şu an elime ps geçse hâla oynanacak tonla güzel oyun var + olarak senin de dediğin gibi dualsense çok güzel. @swindler
  14. RevenKalr

Ps5 standart Vs. Ps5 Digital

Ayni fiyattaysa neden soruyorsun standart alsana
  15. RevenKalr

2023 de ps 3 alınır mı?

XBOX al ama ne kadara alacaksın?
  16. RevenKalr

2023 de ps 3 alınır mı?

PC niz var mı? varsa ps3 alın, eski oyunları oynayın, yoksa xbox
  17. RevenKalr

Ps4 rdr2 yama yapılıyor mu

Hocam youtube da başka oyunlara türkçe yama kurma falan görmüştüm fakat belli sürümlerde oluyordu, ps4 ü kırmak gibi düşünebilirsiniz. PSN den ban yeme gibi durumlar da olabileceğinden bulaşmanızı önermem. Bir süre ingilizcenizi geliştirdikten sonra oynayın oyunu :) 1689607461 @swindler...
  18. RevenKalr

Playstation 5 Alınır mı?

2. el ps5 alırsan işini görür, sınav senesinde oynama diyenler var ama kafanı dağıtacak başka bir şeyin yoksa oyna gitsin. Disiplinine güveniyorsan yapman gerekenleri yaptıktan sonra 1-2 saat oynamaktan zarar gelmez. 14k ya sıfır alamazsın, belki indirim kovalarsan 15 civarına yakalarsın ama...
  19. RevenKalr

PS+ 3 aylık mı 1 yıllık mı?

yapılır büyük ihtimalle ama ucuz olacağını tahmin etmiyorum. Kesin bilmiyorum bilen biri varsa öğrenmiş oluruz
  20. RevenKalr

PS+ 3 aylık mı 1 yıllık mı?

yıllık alın hocam
Geri