Arama sonuçları: *

1. Reverse Flash

ps4 Slim 500GB Konsoluma 3750 TL Teklif Vereyimmi?

1 seneye yakındır acıp 1 oyun dahi oynamadım hocam sadece netflix youtube vb platformlar icin kullanıyorum artık yeni oyunda almam zaten ps4 icin
  2. Reverse Flash

tamamdır hocam
  3. Reverse Flash

Evet hocam PSyi sıfırladım kurulum yapmadım sadece cihaz diyebiliriz
  4. Reverse Flash

iyi midir? 3750 ya
  5. Reverse Flash

yanında kol vermeyeceğim oyun vermeyeceğim düz cihaz 3750 tl teklf ettiler vereyim mi? kol verirsemde köpeğimin paramparca ettiği sadece bişeyler acmaya yarayan kolu vereceğim :D
  6. Reverse Flash

Ps4 Slim 500gb ederi nedir sizce?

Neden hocam
  7. Reverse Flash

2017 de aldım hocam garanti marant yok ama cihaz temiz en fazla tozludur ici o kadar
  8. Reverse Flash

Uzun zamandır playstation 4ü sadece netflix youtube twitch icin veya tarayıcıdan oda eğer şansıma acılırsa film izlemek icin kullanıyorum Spider Man falan oynadım bitirdim artık oynamıyorum o yüzden satmayı düşünüyorum ev taşıyacağım icin sizce ederi nedir? 3000-3200 e gidermi ? Kol yok sadece...
  9. Reverse Flash

Ps4'ü Açtığımda Cihaz Anormal Ses Çikariyor

Hiç bir bilgim yok dostum dediğim gibi ben hiç açmadım
  10. Reverse Flash

Ps4'ü Açtığımda Cihaz Anormal Ses Çikariyor

Tozlanmıştır. Aldığımdan beri PS4ümü hiç açıp temizlemedim termal macun vb bile yenilemedim. Ağır oyunlarda fan sesi duyuluyor baya bi.
  11. Reverse Flash

Gta online yüz değiştirme ps4

espriydi knk
  12. Reverse Flash

Gta online yüz değiştirme ps4

Bruno Mars be en sevdiğim rapçi (sorunun cevabını bilmiyorum kankam kusura bakma)
  13. Reverse Flash

Ps1 Açılıyor ancak görüntü gelmiyor

50 tl veririm :D
  14. Reverse Flash

Konsolların Bir Amacı Kaldı Mı ?

Türkiye için mantıksız olabilir ama yurtdışında her zaman ucuz ve mantıklı olacak.
  15. Reverse Flash

Death strandingden başka oyun önerir misiniz

Kanka sen ne istiyosun anlamadım? Death stranding yerine CP2077 öneriyolar ps yok diyosun pc yok diyosun sonra ps4 var diyosun.. CP2077 PS4 de var zaten.
  16. Reverse Flash

5K ya ps4 pro set dizdim nasıl olmuş?

Hayırlı olsun güzel olmuş ama ben olsam 5k ya xbox series s alırdım çünkü ps5 pahalı..
  17. Reverse Flash

Konsolda oyun oynanır mı (keyifli mi)

Konsol alıştığın zaman çok güzel. Oyun oynamakda zor falan değil. Fortnite-BF1 Online falan oynuyorduk yani alışınca çok daha keyifli oluyor hatta.
Geri