Arama sonuçları: *

1. R

PlayStation 5 Fiyatları Ne kadar ?

almayı düşünüyorum sağolasin sana link atsam temizmi diye bakar mısın ben pek anlamıyorum
  2. R

15 bine çift kollu buldum ama nasıldır sizce 1731866228 taksit yapma imkanım yok maalesef
  3. R

ikinci eller ne kadar
  4. R

Bir PlayStation 5 almak istiyorum ama fiyatları nasıldır hiç bilmiyorum, 2. el almayı düşünüyorum ama sıfır yurtdışı ürün olursa oda olabilir bunların ortalama fiyatları nasıldır İzmir içi alacağım.
  5. R

👉PS oyun CD lerini nerden bulabilirim

Daha önce Xbox kullandım ikinci elden çok oyun aldım aldığın yere bağlı çoğu deneyip veriyor
  6. R

anladım Konsol dükkanlarında olur ikinci el de bulabilirsin o tarz yerlerden daha ucuza gelir
  7. R

neden CD oyun?
  8. R

bu PS4 u almak mantıklı mı

Xbox One X çift kollu isterseniz ilanı atabilirim
  9. R

teşekkür ederim normalde fat kasa için çok kötü derler ama bilmiyorum siz ps5 mi kullanıyorsunuz?
  10. R

alacağım cihazı muhtemelen satmama satarsamda zararına satabilirim şuan Xbox one X kullanıyorum aralarında ne gibi bir fark vardır. Slime maalesef bütçem yetmiyor babamdan para isterdim fakat bu aralar aramız pek iyi değil o yüzden istemem şuan 3 k param var ve Xbox one X var bunlar karşılığı...
  11. R

en düşük kırık pro model 13 bin tl 1723235919 neden o şekilde 1723236306 büyük ihtimalle default alacağım.
  12. R

kırık olmasından dolayı olabilir 8 bine düşürmeye çalışacağım
  13. R

İzmirde bulamadım maalesef 1723234182 piyasa hakkında pek bir bilgim yok maalesef
  14. R

haklısınız şimdi internetten izledim çok çok gürültülü öne x im çok sessiz çalışıyor https://shbd.io/s/90rBrDeS https://shbd.io/s/9c2mHKMh bu iki ilan var pahalı olan üstüne 6 k istiyor onu maalesef alamam diğeri kozmetik olarak kötü zaten dönüşte yapmıyor o yüzden fat kasa almak istedim
  15. R

İzmir ve Antep nereden baktınız acaba ama kırık olması gerekiyor oyunakra para harcamak biraz sıkıntı yaratmaya başladı Xboxta bile param yetmiyor 1723233432 onu çözemez miyiz
  16. R

bende o konuyu biraz düşündüm ama bulabildiğim en düşük slim kasa 9 k oda dönüş yapmıyor
  17. R

kırık diye istiyorum aslında far kasa olmasının kötü özellikleri nedir CD takarken ses geliyormuş ama sonra kesiliyor dedi
  18. R

Öncelikle Selâmın aleyküm Yakın zamanda Xboxumu satıp PS4 alacağım bütçem pek yok Xbox One X 6 k desek maksimun 3 k ekleyebilirim bunu gördüm gayet ideal gibi geldi fakat mat kasa pek bilmiyorum bu PS4 sistemini ama sizce alınır mı ne gibi sıkıntıları olabilir https://shbd.io/s/jH9KDgZo PS4...
  19. R

bu playstationlar alınır mı

haklısınız aslında bu ilk attığım ilanlar çok zorlanmış gibi temiz değil yani
  20. R

bu playstationlar alınır mı

aslında o şekilde ilanlar var ama ben kırık olmasına dikkat ettim ve İzmir içi
Top Bottom