Arama sonuçları: *

1. S

Facebook Marketplace PS5 alınır mı ?

Bence de öyle ama sadece o değil baya var o fiyatlarda satan kulaklık cd oyunlar da dahil 8.500 ve 10.000 arası çok
  2. S

1 dk 1720430816 https://www.facebook.com/marketplace/item/826803822762897/?mibextid=dXMIcH
  3. S

Konuştum bana aciliyetten diyor da inanmadım abi abi falan diyor bende 15,20 yaş büyük biri bide
  4. S

Eyw usta ben biraz daha arastiracam güvenilir gelmedi.
  5. S

Usta peki gerçek fiyat dese adamın evinde test etsem alinir mi ? Ps içinde parça çalma gibi olaylar olmuyor değil mi bildiğim kadarıyla ps5 çakması da yok
  6. S

Bende öyle düşünüyorum. Çok fazla cihaz var böyle ucuza anlam veremedim.
  7. S

Arkadaşlar Facebook marketplace her şey çok ucuz PS5 kulaklık 2 kol oyun cd leri 8.500-10.000 arası var baya bunlar neden bu kadar ucuz ? Resim deki sizce nasıl alınır mı ?
  8. S

Xbox Series S mi yoksa PS5 Slim digital edition mı?

Arkadaşlar öğrenciyim maddi açıdan en uygununu seçmek istiyorum. Xbox Series S 14.000 ortalama fiyatı var. PS5 Slim digital edition 18.500 e buldum. 2 cihaz da sıfır PS5 aradaki farka değer eminim ama beni sıkıntıya düşürecek olan PS Plus Gamepass çok daha mantıklı gibi Sizin öneriniz nedir ...
  9. S

PS5 Slim digital edition alınır mı ?

Arkadaşlar 18,500 e PS5 Slim digital edition alınır mı ? Xbox series x de almayı düşünüyorum ama en düşük 22.000 küsür bu kadar farka değer mi bilmiyorum. Xbox series s/x hakkındaki fikirlerinizi de belirtebilirsiniz.
  10. S

Ps 5 Slim CD edition + FC 24 22.500 TL ye Teknosa dan alınır mı ?

Usta onu düşündüm de oraya gitmesi falan sıkıntı 18 yaşındayım. Aile de sorun çıkartıyor ne yapacağımı bilemedim. Onun garanti işi nasıl sony garantili mi 1720276393 Usta 2 tane konu actim forum da xbox series x ve ps 5 slim olarak xbox 20.460 TL idi ama ithalatçı garantili pek güvenmedim.
  11. S

Ps 5 Slim CD edition + FC 24 22.500 TL ye Teknosa dan alınır mı ?

Arkadaşlar öğrenciyim Ps5 slim almak istiyorum. 22.500 TL ye teknosa da satılıyor. FC24 de hediye fiyatına değer mi ?
Top Bottom