Arama sonuçları: *

1. Uğur Altun

PlayStation 4 Pro vs Xbox Series S hangisini almalıyım

PlayStation oyunlarına gelen zamdan önce de sonra da kesinlikle XBox serisini tavsiye ederim. https://www.epey.com/oyun-konsolu/karsilastir/80278-599544/sony-playstation-4-pro_microsoft-xbox-series-s/
  2. Uğur Altun

PlayStation 5 Dijital Sürüm vs Xbox Series S

Soru başlıktadır. Sadece ikisi arasında değerlendirme yapılırsa, hangisini tercih edersiniz ve neden? İnternetim yeterince hızlı 100Mbps Fiber
  3. Uğur Altun

PlayStation 4 Pro CUH Kodu Nedir?

Xbox ile PlayStation arasında ne gibi fark var?
  4. Uğur Altun

Araştırıyorum henüz. Ortalama 5000-5800₺ gibi bir fiyat oluyor çift kol ve oyun hediyeli vs.
  5. Uğur Altun

Merhaba arkadaşlar hayatımda ilk defa oyun konsolu alacağım. PlayStation 5 fiyatı benim için oldukça yüksek geldi. PlayStation 4 Pro alma kararı aldım ama CUH kodu diye bir şey varmış bu olayı çözemedim. Birde ithalatçı garantili alırsam herhangi bir sorun yaşar mıyım?
  6. Uğur Altun

PlayStation Plus Ekim 2020 Ücretsiz Oyunlar Belli Oldu

Sony'nin çevrimiçi oyun platformu PlayStation Plus (PS Plus) için 2020 Ekim ayı ücretsiz indirilebilecek oyunlar listesini açıklandı. PlayStation platformunda oyunları çevrimiçi oynayabilmek için PS Plus aboneliğine sahip olunması gerekiyor. Aylık ya da senelik dahil olabildiğiniz Plus...
Top Bottom