Arama sonuçları: *

1. Xeaph

Ps4 Açılmıyor Yardım

Kral çok absürt ama basit bir çözümü var, cd takınca otomatik açılıyor cihaz.
  2. Xeaph

Playstation 5'e 32K verilir mi?

18500'e ps5 ithalatçı aldım. 3k'dan 3 adet bilkom garantili kol aldım. Şimdi arkadaşa 30k ya satacak gibiyim sen hesabını yap. Ps için garanti durumu o kadar da mühim değil. Takılmayın bilkom garantisi vs şeylerine.
  3. Xeaph

İthalatçı garantili ps5 pro vs Pc

Playstation bile exclusive oyunlarını pc ye getirerek pc tarafını seçti siz hala ps mi pc mi tartışması yapıyorsunuz güzel arkadaşlar.
  4. Xeaph

Ps4 Pro Alacağım ama 7016B

Öncelikle ps4 pro 4k da oynatır ama hangi oyunları 4k oynayacaksın, hangisi 4k da akıcı bir görüntü verecek sana bunları göz ardı etme. Ps4 Pro uygun fiyatlı gibi görünebilir fakat onlar da satamadığı için bu fiyatlara koyuyorlar zaten. 4-5 k bandında ps4 slim bulabilirsen ona yapış. Eğer pro...
  5. Xeaph

Kral şimdi Xbox ayakları sakat oraya hiç yanaşma derim. İkincil olarak hangi monitöre bağladığının önemi yok ben 75hz 1080p monitörde oynuyorum mis gibi akıyor. Son olarak da geçen ay ps5 slim aldım 18500 TL'ye. Amazon satıyordu hem de 6 taksitle. Bunun gibi ithalatçı garantili cihazlara...
  6. Xeaph

Ps4 pro alınmaz. Ps alacaksan slim al devam et yoluna. Pro satılmaz elinde kalır. Slim alımı da satımı da kolay olur. Ps5 düşünüyorsan onu da slim al. Ps5 düz kasadan çok daha iyi. Bunları önerirken hepsini kullanmış bir kişi olarak öneriyorum.
  7. Xeaph

Yanlış yere açılmış konu

İkinci el kısmına yazmanız gerekiyor.
  8. Xeaph

Ps4 Açılmıyor Yardım

Dostlar elimde ps 4 var. Cihaz fat kasa, üzerindeki power tuşu çalışmıyor. Konsolla açıyorsun sürekli. Son günlerde biraz zor açılmaya başladı. Bugün ise yarım saattir açamıyorum. Elektirik geldiğine eminim çünkü cd çıkarma tuşuna basınca ses geliyor. Fişten çıkardım 10dk bekledim düzelmedi...
  9. Xeaph

Hesabıma ne oldu yardım eder misiniz?

Arkadaşlar benim playstationdaki hesabım hiçbir mail onay mesajı gelmeden e-postası değiştirilmiş. Mailimde sadece e-posta değiştirilmiştir diye mail var. Bu kadar güvenliksiz bir sistem nasıl olabilir? Hangi yolla kaybettim hesabımı, bunu daha önce yaşayan var mı? Ne yapabilirim, akıl...
  10. Xeaph

Ps4 Kırdırmak Nedir?

İnşallah oyunlarına yetecek kadar param olur o zaman ne diyeyim.
  11. Xeaph

Ps4 Kırdırmak Nedir?

Game pass gibi bir sistem geliştirsinler alalım. Bize sundular da biz mi yok dedik
  12. Xeaph

Ps4 Kırdırmak Nedir?

Kral online oyunlar umurumda değil. Hikayeli oyunlar oynamak istiyorum sadece. Sen kırdırdığına memnun musun?
  13. Xeaph

Ps4 Kırdırmak Nedir?

Çocukken deli gibi cd ile crackli oyun oynuyorduk. O dönem emek hırsızlığı değil miydi? İlk defa başımıza gelen bir şey gibi davranmayın lütfen. 2003'de fifa serilerini nasıl oynayacaktık başka? Şimdi de aynı durumdayız. Ben cihaza verdiğim para kadar oyunlara para veremem kimse kusura bakmasın...
  14. Xeaph

Ps4 Kırdırmak Nedir?

Ben size planımı açıklayım. Garantisi bitmiş bir ps4 almayı düşünüyorum. Online oyun gibi bir derdim yok çünkü arkadaşım yok. Hani şu ps4 e özel oyunlar var ya, Last of us gibi god of war, uncharted gibi oyunları oynamak için alıyorum. Ömürlük bende kalabilir sorun değil. Hani yalnız bir adamım...
  15. Xeaph

Ps4 Kırdırmak Nedir?

Arkadaşlar ps4 alıp kırdırmak istiyorum. Oyunları illegal şekilde yükleyip oynayabiliyormuşuz duyduğuma göre. Bu işlem nasıl yapılıyor? Oyunların hepsini ücretsiz oynayabilir miyim? Ne gibi zararları var cihaza? Bilgisi olan bilgilendirebilir mi? Teşekkürler.
Top Bottom