Arama sonuçları: *

1. Yozgatlııı

PlayStation ve bisiklet takası yapıyorum

Aslında amacımız parlak kasadan dolayı olan kozmetik sıkıntıları değil de parlak kasanın sistemsel problemleri diyeyim. Piyasada daha yavaş gidiyormuş, kronikleri felan varmış.
  2. Yozgatlııı

Hocam yanında PS Store hesabınıda verecek o yüzden satabilirim diye düşündüm, parlak kasa iş görmez mi hocam ne diyeyim kadına
  3. Yozgatlııı

@Alp11 parlak kasa dedi ama bu mat değil mi
  4. Yozgatlııı

Dijital de hocam
  5. Yozgatlııı

Hocam 2 seneyi aşkın süredir içi açılmamış haliyle kondisyonu haşat bir makinadır sıkıntı olur mu
  6. Yozgatlııı

Mat kasa olsa içi açılmamış dediğim şekilde güzelce ilana koysam 6 7 civarından gitmesi ne kadar süre alır hocam
  7. Yozgatlııı

Kayseri hocam, rastgele bir esnafa gitsem ne kadar biçer
  8. Yozgatlııı

Bakire ihtiyacım var satana kadar oynasam rdr2 felan tadından yenmez gibi hocam 6 küsür rakamlara satabilirmiyim yoksa elimde kalır diye korkuyorum biraz
  9. Yozgatlııı

Elimde bir bisiklet var ederi 7 civarı ama satılması çok zor. Bir hanfendi yazdı oğlu çok oynuyormuş bisiklet ile takas düşündü. İlk sahibinden daha 2 haftalıkken aldığını ve kendisininde 2 yıl kullandığını söylüyor. İçi açılmamış Fat kasa 2 kol var orjinal kozmetik de sıkıntı yok 2. Kol biraz...
  10. Yozgatlııı

Bisikletime PS 4 takas teklifi geldi ne yapayım

Sağol dostum teşekkür ederim buraya atarım resimleri alınca, usta ben PC alcam bunu takasta alıp nakite çevirip 5060ti yerine 5070 almaya çalışacaktım ps5 gibi yüksek konsol hedefim yok eğer 5 6 satılacaksa da işime yaramamz bisiklete 7.500 yazdım zaten üste para ver desem vermez adam yüksek ihtimal
  11. Yozgatlııı

Hocam işte alırken nelere dikkat etmeliyim nasıl yapmam gerek bilmiyorum bilen bir arkadaşımda yok 1752135431 7.500 yazdım hocam zaten bisiklete 1752135502 Hocam bisiklet 7.500 civarı bunun üstünde bir rakamda satayım yeter.
  12. Yozgatlııı

Anladım hocam çok teşekkür ederim haber alınca buraya dönüş yaparım hayırlı sabahlar
  13. Yozgatlııı

Slim kasa, çift kol bunlar kritik şeyler anladım, peki içinde oyun olarak mı geliyor CD li mi dijital mi zerrre bilgim yok çok cahilim onlar hakkında ne yapayım. Birde içi açılmış ise ne yapmam gerek.
  14. Yozgatlııı

Hocam dün gece yazmış adam bu sabah gördüm yazdım ama uyuyor muhtemelen konuyu eğer hangi kasa veya ne temizlikte olduğunda takas yaparsan kârlı olurum diye açtım 1752133443 Değilmi hocam elden çok hızlı gidiyor
  15. Yozgatlııı

3 4 yıllık corelli snoop 4.3 turuncu renk Bir kaç derin çizikler var kullanıma dayalı Belgeleri kayıp Bakım istiyor 7.500 yazmıştım PS4 takas teklifi geldi, lakin ilgi ve bilgi alanım dışında olan bir teknolojik alet. İçi açılmış ise bakım için olduğunu nasıl analaya bilirim? Temiz olduğunu...
  16. Yozgatlııı

2 yıllık PS5 alınır mı??

(1.el)
  17. Yozgatlııı

35 bin tl ye PS5 PRO ALINIR MI?

soru bir insanın neden pc yerine ps alması, buna bazı arkadaşlar cevap vermiş ama bir tek sen anlamamışssın🤔🤔🤔
  18. Yozgatlııı

35 bin tl ye PS5 PRO ALINIR MI?

arkadaşlar bu yorumuma kızmayın ama hiç bilgim olmadığı için soruyorum, hayatımda hiç konsol sahibi olmadım veyahut elimi bile değmedim. ama şuda doğruki gamepad ile oynanan oyunlar daha eğlenceli, ki bende pc den gamepad ile oynuyorum. ama arkadaşlar şimdi oynaya bileceğiniz oyun kısıtlı...
Geri