Arama sonuçları: *

1. YusufTheBolt

PS 4 pro internet sorunu

Tek çözüm. diğer çözümler ekipman gerektirir.
  2. YusufTheBolt

PS5 almak mı PS5 Pro beklemek mi

O daha kötü 1 senede ne oyun çıkacak ki PS5 pro almak için kendini ikna edeceksin zaten hali hazırda gow ragnarok spider man 2 hatta bloodborne bile pcye gelir. PS5 pro almak için hali hazırda konsol oyuncusu olmak lazım ama bence siz konsol oyuncusu değilsiniz.
  3. YusufTheBolt

PS5 almak mı PS5 Pro beklemek mi

Pro'nun çıkmasına 2 yıl. Zaten konsol için 2 yıl beklicekseniz hali hazırda olan oyun kütüphanesi sizi pek çekmiyor demektir. O zaman pro çıksada hangi oyun için alacaksınız ki? Bence konsol almamak çünkü alsanız da köşede toz tutucu olarak kalıcak.
  4. YusufTheBolt

Yardım ! PS4 Cd yerine kardeşim kağıt soktu

Tabi ama büyük ihtimalle sadece disk okumuyor hatası çıkacaktır. Ama neden okumuyor ? ya çakallık yapıp cd sürücüsünün kablosunu çıkardıysa?
  5. YusufTheBolt

Yardım ! PS4 Cd yerine kardeşim kağıt soktu

Sadece optik bile 1000 tl bence 500 iyi düş gitsin.
  6. YusufTheBolt

PLAYSTATİON 5 PRO FİYAT VE ÖZELLİK TAHMİN RİCASI

2025 tek bilgi bu. Fiyat 899 dolar thamini
  7. YusufTheBolt

PS5 Alırken Neden Hepsiburada, Trendyol, N11 Gibi Mağazaları Tercih Etmemelisiniz

Hayret... Kimse gelip Xbox Fanboy'u yazmamış.
  8. YusufTheBolt

PS5 CDLİ VE CDSİZ FARKI NEDİR

Cd girişi olmayan daha ucuz hocam. Oda Cd girişi olmadığı için.
  9. YusufTheBolt

PS5 CDLİ VE CDSİZ FARKI NEDİR

Birinde Cd girişi var birinde Cd girişi yok.
  10. YusufTheBolt

Ps Vita Call Of Duty Limited Editon

Hocam yeni bir sistem çıktı. Böyle sarı sayfalar gibi İnternet diye bir şey. Böyle gazeteye ilan verir gibi paylaşıyorsunuz alıcılarda size oradan veya telefondan ulaşıyor.(!)
  11. YusufTheBolt

PS5'e bu iz sizce neden olmuştur

Kolu kasanın üstüne koy eğer ayakları denk geliyorsa kolun hafifte olsa sürtme izidir belki.
  12. YusufTheBolt

Ps3 piyasası yardım?

PS3 emülatörlerinin compatibility seviyesi %90'lara geldiği bu dönemde ps3 almak zaten saçma. Bana kalsa 1000 TL bile etmez ama 2 kollu ise 3000 den her kol sayısına göre 250 tl ekleyerek git. 4 kol varsa 3500 sat.
  13. YusufTheBolt

PS 4 pro internet sorunu

Kendi sitesinden işletimini indirip güvenli moddan tekrar kurun. Kurtarma yapamadan.
  14. YusufTheBolt

PS4 Slim Kasma Sorunu

Hocam çok yanlış düşünceler bunlar. Zaten cihaza bakarak oynayarak test ederek fiş fatura kutulu ürün arayarak sarı sitelerde yüzlerce ev cihazı bulabilirsiniz. Benim bulmam 1 saatimi almadı. Siz sıfır aldınız da ne oldu kasıyor diyorsunuz. Şuan Cafe cihazları sizin cihaza bin basar. İkinci el...
  15. YusufTheBolt

PS4 Slim Kasma Sorunu

Ne fark eder hocam? Bende hala ps1 fat kasa var 27 yıllık cihaz hala taş gibi. Konsol hocam bunlar.
  16. YusufTheBolt

PS4 Slim Kasma Sorunu

Hoc hocam naptınız ya daha 1 ay olmadı yazlığa Ps4 aldık. 1 tb 3 adet kol 20ye yakın oyun 7 bine büyük kazıklanmışsınız. geçmiş olsun.
  17. YusufTheBolt

Arkadaşım PlayStation 5 aldı ama televizyona bağlanmıyor

Ayranı yok içmeye atla gider s.... atasözünün karşılığısın :D
  18. YusufTheBolt

PS5 1080P'de güzel olur mu?

Daha önce PS sahibi olmadığınız nasıl belli :D Zaten kendisi kısıyor hocam PSlerde artık performans ve grafik modu var. Zaten 60fps standartı ile oyun çıkartmaya çalışıyorlar. Jedi fallen order bi ps5 e bakın birde pcye. Ps5 te çöp gibi görüntü. Gow için bile adamlar ps5 te çimenleri kaldırmış...
  19. YusufTheBolt

PS5 1080P'de güzel olur mu?

Hocam PS5 te oynayıp PC de oynayamayacağın 4-5 oyun kaldı zaten onlarda yakında pcye çıkacak. Bence gerek yok. PS5 e
  20. YusufTheBolt

PlayStation kafe açmak mantıklı mı ?

Açıkçası bende düşünmüştüm hatta 10 adet ps5 10 adet tv ve 10 adet çiftli koltuk için 250 bin TL ayırmıştım. Muhasebede açılış ucuz 700 tl falan sonra maliyeye adres bildirmek 900 tl demişlerdi. sonrası açılış veriyorlar. sizden pos bildirmenizi istiyorlar yazarkasa pos. her müşteriye fatura...
Top Bottom