Arama sonuçları: *

1. Yusufx

🔥 Playstation Çıkmamış Oyunlar 1000 GB Dosya Sızdırıldı ! 🔥

ooo Wolverine 1703145889 Spiderman 2 online nasıl olucak acaba merak ettim
  2. Yusufx

gta 6 için ps5 alınır mı ?

Daha çıkmamış oyun için bir adım atmak mantıksız olur bence bi bakmışsın senin bilgisayar yetiyor bencede yeter gibi ya tamam erkenden almak fiyat olarak daha avantajlı olursun ama o paraylada belki pc ni yükseltirsin
  3. Yusufx

PS5’e Geçmek Mantıklı Mı?

O yüzden bekle diyorum zaten eskisi ucuzlucak yoksa slimi al diye değil ama almasıda mantıklı
  4. Yusufx

PS5’e Geçmek Mantıklı Mı?

PS5 Slimi bekle ve değer ya ben o spiderman 2 için bile alırım piyasa kaç tl eder falan konusu için youtubeda bakırköyde dükkanı olan biri var konsoloyun diye her gün yayın açıyor ona sor istersen o işi yapıyor.
  5. Yusufx

🔥Grand Theft Auto VI'dan İlk Fragman Geldi Oyun İnanılmaz Gözüküyor🔥

Umarım öyle olur hiç yakıştıramadım bende cyperpunk iyidir bundan
  6. Yusufx

Ps5 pc emulator varmı?spiderman 2 gibi oyunlar oynanırmı?

Keşke olsada spiderman 2 girsek.
  7. Yusufx

Ps5'i Olup da Spiderman 2 Alamayan var mı?

Morales ile remastred farkı ne benim arkadaştan oynuyorum oyunu diyor ki morales'de alayim onun mekanikleri falan daha iyi diyorlar.
  8. Yusufx

Ps5'i Olup da Spiderman 2 Alamayan var mı?

Yeni Spiderman remastered oynamaya başladım pc'de çok güzel yapıyorlar şu oyunları ya denemeyen varsa kesinlikle denemeli özelikle ps5'niz varsa.
  9. Yusufx

Yılın oyunu hangi oyun olur?

Diablo 4 veya Spiderman eğer spiderman2 pcde çıksaydı net o olurdu ama normal spidermanda olabilir.
  10. Yusufx

PS5 Hala alınır mı ?

PS3 ile oyununu oynayanlar varken ps5 e nolucak daha üstü yok
  11. Yusufx

İthalatçı Garantili Aldığım PS5 Geldi

Bilgisayar mı ps5 mi haydaa kavga başlasın :D
  12. Yusufx

75000 TL Bütçe ile yalnız PC mi yoksa PC + Playstation mu?

Zaten playstion alsanda çok bütce gitmez oraya yani gene güzel pc toplarsın amacın oyunsa zaten o bütce fazla bile yani her türlü ikiside alınır.
  13. Yusufx

Ps5 mi alayım yoksa PC mi güncelliğim

Laptop şartmı?
  14. Yusufx

Ps5 mi alayım yoksa PC mi güncelliğim

Hangisini daha fazla oynuyorsan onu tercih edebilirsin PS5 alıpta oynayamıyacağın ve yapamıyacağın şeylerde olucak ama bilgisayarını güzel güçlendirirsen her oyunu oynarsın bütcenin yetiği.
Top Bottom