Arama sonuçları: *

1. ZEO.

Playstation 5 Digital vs CD Sürüm

Yaklaşık 9-10 ay önce gürcistan'dan CD versiyon 2 kol ve şarj standı getirtmiştim . Orada vergi muafiyeti var . Ürün normal fiyattan alındıktan sonra havaalanı tarzı yerlerden tax free alınıyor. Kısaca bana vergiler çıkınca 15,800 civarına gelmişti . Amerika'da nasıl olur bilemem . Bana kalırsa...
  2. ZEO.

türkiye den aldıklarınız da yurd dışından getiriliyor
  3. ZEO.

Almışken sıfır al ayrıca cd versiyon daha iyi, neden diye soracak olursan tabi ki elindeki ps4 oyununu takıp oynayabilirsin ayrıca bana kalırsa yurd dışı alınmalı daha ucuza gelecektir
  4. ZEO.

Ps5 aldım ama şüpheliyim

Trendyol dan almışsınız zaten kargonuz gelmezse veya geldiğinde bir sorunla karşılaşırsanız şikayet edip paranızı alabilirsiniz. Geldiğinde kutusunu açarken videosunu çekmeyi unutmayın sorun çıkarsa kullanırsınız
  5. ZEO.

PLAYSTATİON 5 SADECE OYUN OYNAMAYA MI YARIYOR?

Hocam film izleyebilirsiniz, müzik dinleyebilirsiniz , tarayıcıda dolaşırsınız ve oyun oynarsınız açıkcası bilgisayar gibi değil yapılacak şeyler genelde kısıtlı
  6. ZEO.

Ps5 slim alınır mı??

ps4 cd takarak da kullanabilirsin
  7. ZEO.

Playstation mı xbox mı?

o da bir seçenek arkadaş sadece konsol demiş ama
  8. ZEO.

Playstation mı xbox mı?

playstation alırdım tabii ki ve ps5 slim kullanıyorum zaten. Ben arayüzün olarak daha çok beğeniyorum playstation'ı ve oyun olarak zaten herkesin bildiği gibi god of war, the last of us oyunları var bunun haricinde eskilerden kalan ps4 cd oyunlarınıda takıp oynayabiliyorum
  9. ZEO.

Playstation mı xbox mı?

hocam artık her iki platformda da oyun havuzu dediğimiz konsept var xbox da gamepass playstation da PSplus var "god, tlou, spider man," bu oyunları xbox da oynayamazsınız forzayıda playstation da oynayamazsınız o yüzden birinden feragat etmeniz gerekiyor
Top Bottom