Arama sonuçları: *

1. ahmet enes çakırcı

Logitech G29 Aldım İptal Etmeli miyim?

kanka sadece forza illa bi zaman sonra sıkar direksiyonu pc ye alicaksin ets2 assetto corsa forza ne varsa oynican oyle sarar ama once guzel sistem
  2. ahmet enes çakırcı

Logitech G29 Aldım İptal Etmeli miyim?

kanka seti alıp oyunlar kasarsa kotu grafik olursa daha kötü olur bence sistemini yükselt para yoksa ilerde ucuza g27 kovala
  3. ahmet enes çakırcı

PS5 vs Xbox Series X

ps5 abi
  4. ahmet enes çakırcı

PlayStation 4 ikinci el alnır mı ?

Evet oyunlar biraz pahalı ps plus mantıklı 1 yıllık falan ne kadar bilmiyorum ama alınca işte ps plus daki oyunları oynayabiliyosun oyunların %90 onda zaten mantıklı bişi
  5. ahmet enes çakırcı

Slim model 2016 da çıktı 1679539637 Sıkıntı olmaz 1679539665 Telefon şarzı falan olabilir
  6. ahmet enes çakırcı

Kanka bulduysan kaçırma herşeyini kontrol et al 1679514484 Zamanında bende ps4 alıyodum adam hesapla birlikte veriyordu büssürü oyun vardı 500gb dı 2 kol 1550tl ydi ps3 takas girecektik adam ps3 ümü 500 e saydı ben 650 istiyordum babam izin vermedi almama 50 tl yüzü den adam en son 1050 yaptı...
  7. ahmet enes çakırcı

Kanka slim dne aşşa alma
  8. ahmet enes çakırcı

Oda zaten fat falan almayacak slim alacak 2.ek demek çöp demek değil bulur güzelini
  9. ahmet enes çakırcı

En önemli şeyler onlar sonra alırken vidalarına bak boyası çıkmışmı diye çıkmışsa içi açılmıştır
  10. ahmet enes çakırcı

Playstation'da Yan Yana İki Kişi Oynanan Oyun Önerileri

Gang Beast trackmania brawlhalla bunları ps4 de oynuyordum arkadaşlarımla ps5 de varsa kesinlikle al brawlhalla ücretsizdir zaten galiba 1679286462 Gang Beast biliyorsundur trackmania araba yarışı baya eğlenceli ama brawlhalla da savaşıyorsun
  11. ahmet enes çakırcı

2.el almak mantıklı alıcaksan slim al parlak ile fat kasa çok eskidi cuh kodları falan oluyor onlara dikkat etmen lazım bi ara PlayStation alıp sattım herşeyini biliyordum şimdi unutmuşum PlayStation ile alakalı içeriklerin hepsini muzaffer başcivan kanalından bakabilirsin ben ordan öğrenmiştim...
  12. ahmet enes çakırcı

PS2 ile ne yapabilirim?

Sadece gta sanandreas CD si var oynadım 1 kere
  13. ahmet enes çakırcı

PS2 ile ne yapabilirim?

Dönüştürücü ye gerek yok direk o kabloyu alsam yeter ps2
  14. ahmet enes çakırcı

PS2 ile ne yapabilirim?

Bendede ps2 var güç kablosu falan var ama tb ye görüntünün gelmesi için gereken kablo yani yenilere hdmı ps2 de neyle bağlanıyor nerden alabilirim o kabloyu
  15. ahmet enes çakırcı

Ps5 İthalatçı Garanti̇li̇ Aldim Sorun Çikar Mi?

Git sony türkiye garantili al kafan rahat etsin takma 500 ü
  16. ahmet enes çakırcı

Playstation2 2 kişilik oyun önerisi

Bunlardan pek anlamıyorum nasıl yapıcam nasıl indirip kurucam bide burdan oyun indirip ps ye kursam bitane orjinal gta san var cd onu hala kullanabilirmiyim
  17. ahmet enes çakırcı

Playstation2 2 kişilik oyun önerisi

Sa iki kişilik oyun önerir misiniz? araba yarışı dövüş falan bide nerden alabilirim
  18. ahmet enes çakırcı

Playstation2 görüntü kablosu hangisi

Teşekkürler sana özelden birkaç bir şey yazabilirmiyim de soru sorucam
Top Bottom