Arama sonuçları: *

1. A

Yil Olmuş 2022 Ps 5 Alinir Mi ??

paran varsa değer xbox series x alcağıma ps5 alırım
  2. A

🔥Grand Theft Auto VI'dan İlk Fragman Geldi Oyun İnanılmaz Gözüküyor🔥

rdr 2'yide hesaba katarsak 3-4 senedir geliştiriyorlardır 1663498954 haklısın o konuda
  3. A

gta 5 hikayesi çöp değilki. banka soygunu yapan bir grup arkadaştan hayatta kalan iki kişiden birinin diğerini yıllar sonra bulup gençlik hayali olan bankayı soyma hikayelerini anlatıyor neresi çöp bunun hikaye daha güzel bitebilirdi mesela trevoru öldür michaeli öldür kısmı aşırı saçma ama gta...
  4. A

şey sorcam gta 6 yine los santosta mı geçcek bilgi var mı o konuda
  5. A

aynen katılıyorum bide eskiden rockstarda mesai saatleri daha yoğundu çok eleştirildi en az çalışanlar kadar şirketin başındaki kişilerde çalışıyodu şimdi o kadar baskıda kurmuyolar rockstarın çıtayı eskisi kadar yukarı çekebilceğini sanmıyorum
  6. A

vazgeçtim güzel değil rockstarın suyla ne alıp veremediği var fareyle yüzelim işte niye bu kadar kasıyolar spaceyle dalıp s'yle yukarı çıkmayı sadece rockstarda gördüm. neyseki çok fazla su görevi koymuyolar vinç ve araba çekme görevleri kadar sıkıcı olurdu yoksa
  7. A

güzele benziyor inşallah yüzme fiziği gta 5'teki gibi berbat olmaz
  8. A

knk ikisi aynı kategoride bile değilki
  9. A

grafikler gta 5'inkinden bile kötü yapay zekada aynı şekilde rockstar asla böyle bir oyun çıkartmaz rdr2'nin grafikleri bile bunun kat kat üstünde rockstar hep önceki oyunundan daha büyük oyun yapıyo yani bu geliştirme süreci falandır gta 6 böyle olması imkansız
  10. A

Playstation cafe 1 saati kaç tl

yok doritos ama paketin tamamı değil 😀 1 senedir aynı fiyat yakında zam gelir heralde
  11. A

Playstation cafe 1 saati kaç tl

bizim burda 20tl yanında cips/mısır+kola veriyolar baya iyi bence
Top Bottom