Arama sonuçları: *

1. cr4ck

Playstation Stüdyosu İnsomniac Hacklendi !

Hocam 7 aylık haber bu.
  2. cr4ck

Gta VI'yı Ps5'te klavye ve mouse ile oynayabilir miyim

Onun için ayrıyeten satılan cihazlar var diye biliyorum. O cihazların yardımıyla klavye mouse bağlayabiliyorsun.
  3. cr4ck

PS5 SLIM MI ALMALIYIM YOKSA PS 5 Mİ

Sıfır diye ikinci el satmıyor mu orası?
  4. cr4ck

Playstation 5 slim vs Ps5 ve Güvenilir Link (Piyasa fiyatı)

Biraz bekleyin resmi satıcıdan alın bence "ithalatçı garantili" diye geçen ibare bana çok güven vermiyor şahsen. https://x.com/mesutcevik/status/1755584426363195551?s=20
  5. cr4ck

Marvel Spiderman 2 kısaca inceleme

Konu kapanmıştır :kekw:
  6. cr4ck

Neyi yanlış anladım?
  7. cr4ck

Firmanın kapısını çalan şirketler diyorsunda Insomniac, Sony'nin satın aldığı bir stüdyo. Marvel konusunda emin değilim. Fakat Insomniac veya Sony çatısı altında çalışan herhangi bir stüdyo Sony'e danışmadan kendi başına bir şey yapabilmesi imkansız gibi bir şey. Senin dediğine göre kötü çıkış...
  8. cr4ck

Bu tarz durumlarda söz sahibi sony ve marvel diye biliyorum.
  9. cr4ck

Ps5 almayı düşünüyorum mantıklı bir fiyatta güvenilir bir yerden

Bu aralar bende almayı düşünüyorum fakat slim ve pro modelinin seneye duyurulacağı gibi söylentiler geziniyor internette, o yüzden bir yandan beklemek istiyorum diğer yandan ekonominin ne olacağı belli olmadığı için almak istiyorum. Şimdi kesin olarak almak istiyorsan iyi bir satıcıya bakmak...
  10. cr4ck

Playstation 5 vs Nintendo switch

Switch cihaz olarak son yıllarını yaşıyor desem yanlış olmaz sanırım. En son çıkan oyunlarda ciddi anlamda performans sorunları var. O yüzden şimdi alınmasını tavsiye etmiyorum belki 1-2 sene sonra yeni bir model çıkarsa alınabilir.
  11. cr4ck

PlayStation 2'ciler toplanın OYUN Önerisi ?

Ah ah zamanında ps2'yi sattıktan sonraki pişmanlığım aklıma geldi... Jak and Daxter serisine bakabilirsin. Oynayalı yıllar oldu o zaman severdim fakat şu an sarar mı orasını bilemem. Sonic seversen Riders ve Unleashed oyunlarını önerebilirim. Prince of Persia'lar olabilir.
  12. cr4ck

PlayStation 2 mı ne kadara satabilirim?

Konuyla alakasız ama paraya ihtiyacın yoksa satma bence, ben sattım pişmanım.
  13. cr4ck

Dualshock 4 nereden almalıyım ?

Ürünü amazon kendi satıyor. Şöyle söyliyeyim garanti konusunda gayet başarılılar, daha önce cloud 2 kulaklıkta bir sorun yaşamıştım müşteri hizmetleriyle görüştüğümde istersem değişim yapabileceğini söyledi. Fiyat farkı var bence amazondan al.
  14. cr4ck

bu zamanda ps5 alınır mı?

Dijitaller satılıyor muydu? haberim yoktu.
  15. cr4ck

STEAM OYUN KONSOLU ÇIKARTIYOR!!!!

Bunun çıkış yapacağı kesinleşti mi? Çoğu yer kesin çıkacak gibi haber yapmışta.
  16. cr4ck

playstation 4 pro'ya klavye mouse bağlayarak oyun oynayabilir miyim ?

Birkaç tane oyun destekliyor ayrıyetten her oyunda kullanabilmen için aparatlar satılıyor.
Top Bottom