Arama sonuçları: *

1. D

PlayStation 5 mi Xbox Series X mi Almalıyım?

Aynen öyle böyle iftira atarak rezilliğini örtbas etmeye çalış! 🤣 1709442562
  2. D

Adam ilk gün getireceğine dair hiçbir şey dememiş o konuşmadan çıkarabileceğin tek anlam sürecin hızlandırılacağı :D Ama sen kafanda bir şeyler kurmayı seviyorsun belli yani. Şu rezilliğini hiçbir zaman unutma.
  3. D

Yav çocuk uzatıp durma soruma cevap ver söylediğin her şeye cevap verdim zaten adam süreci hızlandırmak istiyor ilk günden getirmek değil amacı demedi böyle bir şey. Hiroki Totoki nerede "Bundan sonra PS özel oyunlarını ilk gün PC'de bile görebiliriz. Artık "exclusive" diye bir şey kalmayabilir...
  4. D

Yanlış bilgi verdiğin yok demek ha? Bize şu yukarıdaki açıklamayı nerede yapmış atar mısın? O sözleri nerede söyledi Hiroki Totoki at bekliyorum. Bakalım kim rezil olmuş yanlış bilgi vermiş :D
  5. D

Phill'in söylediği şey çok açık ve net, senin gibi oradan buradan uydurmadım ben bunları :D Adam açık açık "Indiana ve Starfield ilerde PS tarafına gelebilir mi?" Sorusuna bildiğin "Her an her şey olabilir" tarzı bir cevap vermiş. Ki burada adamlar pazara giriş yapmış aynı PS'nin PC tarafına...
  6. D

1. Herkes aynı şeyi anlamadı attığın kaynaklarda bile oyunların daha hızlı geleceğini söylemiş adamlar. Yani kaynakların yine seni yalanlıyor :D 2. Adamın söylediği şeyler gayet açık ve net. ilk gün geleceğine dair hiçbir şey yok buna dair herhangi bir şey de söylememiş. Bu süreç daha da...
  7. D

Burada yanlış anlamalık bir şey yok. Adam oyunları daha hızlı getirmek istediğini söylüyor "İlk günden getireceğim" demiyor. Ki sen bir mesajında Şeyma'nın yazdığı şeyleri sanki Hiroki demiş gibi tırnak içine alarak insanlara yalan yanlış bilgi vermişsin. Bu ney? Senin acilen yanlış bilgiden...
  8. D

Kıvırmaya bak :D Sen harbiden rezilsin rezil. Ne oldu? Atıp tutuyordun ilk günden gelecek falan diyordun adam kendisi dedi diyordun. Eee hani atsana bize göster bakalım bir? Evet açık açık insanları manipüle etmeye çalışan kişinin kim olduğu ortaya çıktı gibi. Yani sen şurada Şeyma'nın kendi...
  9. D

Benim mantığımla bunun ne alakası var ulan? :D Ben PS oyunları PC'ye geliyor diye PS teker teker bütün oyunlarını getirecek diyorum zaten. Adamlar bu pazara bir kere girdi çünkü tabii ki getirecekler. Ben çıkıp nerede XBox oyunları ilk gün PS'ye gelecek dedim? Bu ne? Attığın videoyu sonuna...
  10. D

Manipülasyon yapan benim he? Bana PS oyunlarının ilk günden PC'ye geleceğine dair kesin ve net bir şekilde açıklama yaptıkları kısmı kesip atar mısın? Hani burada "Gelecek!" diye konuşuyorsun ya. Atsana bir bakalım asıl manipülasyonu kim yapıyormuş. Yav adamlar zaten 4 tane oyunu getirmiş diğer...
  11. D

Şimdi soruyorum sana. Peki sen neden çıkıp "Hayır Starfield PS'ye gelmeyecek Phill açıklama yaptı" diyorsun? Adamın kesin konuşmadığını sen kendin diyorsun burada. Daha ne kadar çelişeceksin kendinle? Ben bunu kesin çıkacak diye anlıyorsam, sende Phill'in dediği şeyleri başka yerlere çekerek...
  12. D

Daha attığın kaynağı bile adam akıllı okumamışsın sen nasıl bir cahilsin? Seni ciddiye almamam için tonla sebep vermişsin yine. Phill "Asla çıkmayacak" gibi bir şey demedi, ki yarın bir gün dese bile bu adam sözünün arkasında durmayan birisi zamanında bazı XBox oyunlarının Pcye gelmeyeceğini...
  13. D

XBox her yıl en az bir balon patlatıyor Starfield vaat ettiklerinin çoğunu veremedi adamlar bildiğin gitmiş modcular doldursun diye içi boş tonla gezegen tasarlamış :D XBox oyunları yavaş yavaş PS'ye gelmeye başlayacak bir kere bu pazara girdiler 4 oyunla sınırlı kalmayacak bu. Phill zaten "Bir...
Top Bottom