Arama sonuçları: *

1. eminakgozz

ps4 dualshock v2 alıcam nereden alabilirim?

merhaba arkadaşlar ps4 dualsyock v2 alıcam orjinale verecek para yok zamanında alınca tek kol aldık yapcak bişi yok ama alıpts pişman olmak istemiyorum. alıpta ben biliyorum burası guvenilir sende al dediğiniz bir yer varmı lütfen yardım edin teşekkürler.
  2. eminakgozz

vga monitere ps4 bağlama

işte bu galiba sorunda bu ayn ek beslemeli olması lazım aga be babama zorla aldırttım bıde yanlıs aldırdıysam of ya bıde paketıde yırttım iadede olmaz şimdi :(
  3. eminakgozz

vga monitere ps4 bağlama

şöyle dönüştürücüyü bağlıyorum ps4ü açıyorum ve sonrasında ekrana geliyor fakat sonradan gidip gidip gelmeye başlıyor ve hiç durmuyor yani kapatman gerekiyor ps4 ü 1606837274 ya bana sadece oyun oynatsa yeter oda yok yani açılmıyorda ?
  4. eminakgozz

vga monitere ps4 bağlama

ama bazı uygulamalar çalışmaz diyor ? 1606836345 birde benim dönüştürücüde ek olarak 5v lik güç girişi yeri yok ps4 ekranı geliyor fakat gidip gidip kapanıyor geri geliyor kapanıyor geri geliyor ?
  5. eminakgozz

vga monitere ps4 bağlama

dark aldım yani kotu marka deil en cok satanlarda ve puan konusunda ılk sırada bıde ucuzda deıl 25 30 tllik de vardı
  6. eminakgozz

vga monitere ps4 bağlama

ee denedim hatta televizyondan 480p yaptım 60hz ayarda monıtor bı gıdıyor bı gelıyor neden olmadı anlayamadım :(
  7. eminakgozz

vga monitere ps4 bağlama

herkese merhaba arkadaşlar bende 75hz bir vga girişli monitor var bide ps4 fat kasa var televizyon musait olmadıgı için dönüstürücü aldım fakat bi goruntu alamadım donusturucu bılgısayarda çalıştı fakat ps4 ü takınca çalışmadı nasıl çözeriz ...
  8. eminakgozz

bunların hangisi fat kasa ?

sol orta sağ ? 1604340690 yani benimki fat kasa ilk çıkan anladım çok saol kral
  9. eminakgozz

bunların hangisi fat kasa ?

arkadaşlar ben karıştırmışım bu kasalardan hangisi fat bide benimki sağdaki olan koşeleri sivri
  10. eminakgozz

sizce ps4 slim şuan satılırmı ?

Herkese teşekkürler tavsiyeleriniz için saolun <3
  11. eminakgozz

eğer 2500 civarı bir alıcı bulabilirsem satmayı neden düşünmeyeyim
  12. eminakgozz

bende öyle düşündüm pc iyi deil ama ps4 hediye yani ne biliyim zaman geçirmeye ideal ama artık her oyunu iyi bir pcde oynayabilirsin
  13. eminakgozz

sence satmalımıyım? 1604001376 2500 çokmu ? bu durumda
  14. eminakgozz

arkadaşlar 500gb tek kol gta5 ve pes2016 var kolun şarz girişi bozuk ama bataryasında hiç bir sıkıntı yok nekadar eder sizce? 1604001312 bu arada kol şarj alıyor az yamuk tutunca full şarjla 3 4 saat gidiyor
Top Bottom