merhaba arkadaşlar ps4 dualsyock v2 alıcam orjinale verecek para yok zamanında alınca tek kol aldık yapcak bişi yok ama alıpts pişman olmak istemiyorum. alıpta ben biliyorum burası guvenilir sende al dediğiniz bir yer varmı lütfen yardım edin teşekkürler.
işte bu galiba sorunda bu ayn ek beslemeli olması lazım aga be babama zorla aldırttım bıde yanlıs aldırdıysam of ya bıde paketıde yırttım iadede olmaz şimdi :(
şöyle dönüştürücüyü bağlıyorum ps4ü açıyorum ve sonrasında ekrana geliyor fakat sonradan gidip gidip gelmeye başlıyor ve hiç durmuyor yani kapatman gerekiyor ps4 ü
1606837274
ya bana sadece oyun oynatsa yeter oda yok yani açılmıyorda ?
ama bazı uygulamalar çalışmaz diyor ?
1606836345
birde benim dönüştürücüde ek olarak 5v lik güç girişi yeri yok ps4 ekranı geliyor fakat gidip gidip kapanıyor geri geliyor kapanıyor geri geliyor ?
herkese merhaba arkadaşlar bende 75hz bir vga girişli monitor var bide ps4 fat kasa var televizyon musait olmadıgı için dönüstürücü aldım fakat bi goruntu alamadım donusturucu bılgısayarda çalıştı fakat ps4 ü takınca çalışmadı nasıl çözeriz ...
arkadaşlar 500gb tek kol gta5 ve pes2016 var kolun şarz girişi bozuk ama bataryasında hiç bir sıkıntı yok nekadar eder sizce?
1604001312
bu arada kol şarj alıyor az yamuk tutunca full şarjla 3 4 saat gidiyor