Arama sonuçları: *

1. emreBeoa

21.000 tl ye bilkom garantili kapalı kutu ps5 slim alınır mı ?

Fiyatı iiyi alınır
  2. emreBeoa

Logitech f310 vs Replika ps4 kolu

bozulma durumu yok hassasiyet olarak çok kötü bir gamepad kablo derdi zaten can sıkıcı baya tuşlarn basış hissiyatı da iyi değil titreşim zaten yok daha sayarım ama çok fazla kullanmadım yanıltıcı olabilir.
  3. emreBeoa

Logitech f310 vs Replika ps4 kolu

Çok başarasız bir kol gamesir nova lite'a geçiş yaptım.
  4. emreBeoa

BİLGİSAYARA UYUMLU KONSOL

https://wraithesports.com/products/bigbig-won-gale-hall-oyun-kolu iyzico ilk alışverişle -500tl
  5. emreBeoa

PlayStation iademi yapmıyor

bazen bankalar ekstrem benetiyor supportla iletimise geçin tam durumunu öğrenin para onlardan çıkmış mı
  6. emreBeoa

İthalatçı garantili PS5 alınır mı?

ps5 alırsanız oyunlar için ekstra para ödersiniz. ithalatçı satan firmanın garanitisi yurtdışı ürünüdür muhtemelen bilkomda Türkiye distrubutoru arada 25-26kya falan düşüyor indirmle .
  7. emreBeoa

PlayStation xbax hangisini almaliyım Steam ve epic hesabımı kullanabilitmiyim

bağlar bir de gamepad alırsın oynarsın
  8. emreBeoa

PlayStation xbax hangisini almaliyım Steam ve epic hesabımı kullanabilitmiyim

evet ikisinde de. Bilgisayar alır televizyona bağlarsın ancak öyle
  9. emreBeoa

Playstation 5 mi PC mi?

ps5 al geç
  10. emreBeoa

İlk kez Playstation kullanmak

evet
  11. emreBeoa

PS5 D&R'dan alınır mı?

ürün bilkom garantili olduğu için hangi resmi garantili satıcıdan alırsan al bilkom ilgilenecektir.
  12. emreBeoa

PS5 D&R'dan alınır mı?

alınır niye alınmasın güvenilirdir
  13. emreBeoa

PlayStation 5 alınır mı

pro eğer uçuk fiyatlardan çıkacaksa ki öyle duruyor beklenmez
  14. emreBeoa

Arkadaşlar Turkcell pasajdan Turkcell satış a.ş. den ürün alınır mı

Turkcell pasajda bir aracı kurum satanı farklıdır muhtemelen güvenilirlik konusunda bir sıkıntı yaşayan görmedim . Ps5 gibi ürünleri ikinci elden çok daha ucuza alabilirsniz bu arada yanılmıyorsam dolapta taksit falan da oluyormuş.
  15. emreBeoa

Pc için ps5 kolu mu yoksa xbox kolu mu

2.el orjinal ps4 kolu alın (kullanımı en rahat bence bu) , game sir nova lite da alabilirsniz
  16. emreBeoa

Pc için ps5 kolu mu yoksa xbox kolu mu

hangi tasarım hoşuna gidiyorsa onu alabilirsin ya da eline hangisi oturuyorsa . Ben ps4,5i daha çok seviyorum.
  17. emreBeoa

2060 lı kasa ps4 takaslanırmı?

12.000 teklife niye vermediniz ? ps4 slimden kar edemezsiniz bu arada.
Geri