Arama sonuçları: *

1. F

PS5 için FC25 alınmalı mı?

plusa mart sonu Nisan başı gibi geliyor en erken o yüzden bence almalısın
  2. F

Playstation 5 Nereden Alınır ? (GARANTİ & RESMİ SATIŞ KANALI)

dostum 2 ihtimalin var ya yd alıcan ithalatçı olarak 18k fiyata ya da bilkom garantili tr yetkilisi 28k civarına ben olsam ithalatçı garantili alırdım amazon üzerinden
  3. F

Fc25 şuan ne kadar ?

bi ara önceki oyunu alanlara indirim olmuştu onun dışında 2.5k normal fiyatı Kasım 28 civarı indirime düşer
  4. F

Taksit ile PS5 almak risklimi?

adam 15kdan kafadan satar sana 10kya vermesi dolandırıcı işi olabilir ucuza alıcam derken parandan olma
  5. F

PS4 gamepad şarj kablosuyla bilgisayara bağlanır mı?

evet bağlanır bluetooth adaptör alırsan onunla da bağlayabilirsin ayrıca ürün orijinal değil 400 lira haberin olsun
  6. F

2060 lı kasamı 144hz monitörümü ps4 ile takas edilirmi

mantıksız ps çok gereksiz tr için zengin değilsen alınmaz ayrıca monitör de alman gerekecek ps için
  7. F

Ps5 pro ne kadar olur ?

orası öyle yd 700 dolara ancak 4060 sistem dizersin bizim burada 55 olursa güzelinden 4070s sistem dizilir o paraya bakalım ne olacak
  8. F

Ps5 pro ne kadar olur ?

enis kirazoğlu son videosunda biri hesap yapmıştı 55 civarı çıkıyor demişti ama ins çıkmaz
  9. F

PS3 Almak mantıklı mı?

biraz bütçe zorlayıp ps4 almak daha iyi olur bence
  10. F

playstation 5 imi satmalımıyım

bence takas teklif edip üstüne biraz para isteyebilirsin
  11. F

FC 25 mi de standart mı daha iyi ultimate mi ?

fut dediğim şey online takım kuruyorsun kariyer falan oynuyorsan hiç gerek yok düz versiyon alabilirsin ayrıca ilk indirimde yüzde 40 yılbaşı indiriminde yüzde 60 düşüyor olması lazım bütçene hangisi uyarsa artık onu alırsın bir de ps üyeliklerinde fifa oluyor almadan bi bak istersen
  12. F

FC 25 mi de standart mı daha iyi ultimate mi ?

ultimate tabii ki daha iyi ama ciddi fut oynamıyorsan farka değmez indirime de çıktıktan 2 ay sonra düşüyor halloweende düşüyor tarihlerine bakabilirsin
  13. F

Günümüzde ps4 alınır mı?

ikinci el slim alınır ama oyunları çok pahalı
  14. F

PlayStation 5 mi bilgisayarmı?

güzel bir PC yanına da oyun kolu öneririm ps oyunları aşırı pahalı hem de PC daha farklı amaçlarla da kullanılabilir
  15. F

PC satılıp PS5 Geçilir mi?

ps5 oyunları çok pahalı güzel bir gamepad yanına da hdmi tadından yenmez
  16. F

pes 13 17 kurmama yardım edermısınız

attığın fotoğraf var ya onun yanındaki dosya işaretine tıkla seni indirdiğin yere götürecek sonra pes13 dosyasına sağ tıkla klasöre ayıkla olması lazım ona bas ayıkladıktan sonra da setup dosyasını çalıştır
  17. F

pes 13 17 kurmama yardım edermısınız

dosya konumuna git winrardan çıkar sonra setup exe dosyasını aç sonra ileri ileri diyerek kuracağın yeri seç
  18. F

2024 yılında PS3 1tb süper slim alınır mı?

ikinci el 7-8k bandında ps4 slim bulursun buna para vermek çok saçma
  19. F

playstation 5 slim+ spiderman 2 399$

vergi falan çıkıyor mu daha önceden alan var mı bestbuydan
Top Bottom