Arama sonuçları: *

1. furkangorur

MarkonShop Güvenilir mi ?Ps5 için?

ben kol almıştım oradan kargo sağlam geldi
  2. furkangorur

⭐⭐⭐⭐⭐ GTA VI Fragman 27 Aralık Teorisi ! ⭐⭐⭐⭐⭐

16:53 27 Aralık 2024, Cuma (GMT-5) Vaşington, District of Columbia, Amerika Birleşik Devletleri konumunda saat yani daha 6 saatimiz var gelebilir :D
  3. furkangorur

⭐⭐⭐⭐⭐ GTA VI Fragman 27 Aralık Teorisi ! ⭐⭐⭐⭐⭐

dünya bizden ibaret değil :D dünya zaman dilimleri var
  4. furkangorur

35 bin tl ye PS5 PRO ALINIR MI?

çünkü gta 5 ilk konsola çıktı 2 yıl sonra pcye geldi.
  5. furkangorur

PlayStation 5 Fiyatları Ne kadar ?

15 bine çift kollu ise ve sorunu yoksa ÇÖK üstüne. ÇÖK ESMA ÇÖK almazsan bana ilet ben alayım
  6. furkangorur

PlayStation 5 Fiyatları Ne kadar ?

ps5 pro çıktı o yüzden 2.el ps5 alın. Satarken bari zararınız fazla olmaz şuan 15-17k arası bir piyasası var acil satanlar 14e satıyor. Ben 14e buldum yazdım adama bakalım bende alacam ama 17 üstü vermem değmez
  7. furkangorur

Ekran kartı almak yerine ps5 almak mantıklı mı?

15-20k arası bi ekran kartı alacaktım vazgeçip ps5 almayı düşünüyorum. Ps5 de oynamak istediklerim tlou part 2 ve death straning 2 çıkacak onu oynamak istiyorum. Deluxe üyeliği alabilirim en son ps5 kullandıgımda deluxta baya bi oyun biriktirmiştim aylık. Sizce mantıklı değil mi? imzamdaki...
  8. furkangorur

PS 5 mi Xbox series x mi

ps5 sıfırı şuan alınmaz hocam 2.el alın.
  9. furkangorur

PS 5 mi Xbox series x mi

4-5 ay sonra satmayı düşünmüyorsan X öneririm. Daha önce ps exc oyunları oynamadıysan kesinlikle ps5 ama şuan Sıfır ps5 almak çok büyük hata olur. Ps5 pro çıkalı 2-3 gün oldu ps5 slim 2.el fiyatları düşecek ordan çek bi tane
  10. furkangorur

Ps5 almak mantıklı mı?

bütçene bağlı sıkıntı olabilir.
  11. furkangorur

Ps4 mü almalıyım ps5 mi

özetle 30fps oynuyabiliyorsan ps4 alabilirsin ben hayatımda 60fps altı oyun oynamadım ve ps5 aldıgımda 4k 30fps de oyun oynuyamadım çok kasıyor gibi hissiyat oldugu için.
  12. furkangorur

PS5 almak yerine bilgisayara 2 adet kol almalı mıyım?

xbox 9.nesil alabilirsiniz
  13. furkangorur

18400TL ye (3 Taksit) PlayStation 5 Slim alınır mı?

qnb trendyol kredi kartı için başvuru yapın. Onaylanırsa trendyolda faizssiz 6 taksit ile alabilirsin ben öyle yapmıştım ps5 için.
  14. furkangorur

Xbox Series X mi Playstation 5 mi?

PC varsa aslında Series in bir anlamı yok çünkü çoğu oyunu oynuyorsun git bir control al yeterli. PS5 alacaksan acelesi yoksa bu yıl ps5 pro çıkacak onu beklemeni öneririm. İlla xbox alacaksan ve evinde 4k tv yoksa S al ama 4k oyun oynamak istiyorum 4k tvde var dersen 4k oyun pek yok olsa da...
  15. furkangorur

Ac valhalla save'imi Ps5'e aktarabiliyormuyum

hocam xbox ta yapamadım bunu. Gittim ubisoft ile iletişime geçtim. Ubisoftun bana ilettiği cevap= konsolların saveleri kendi sunucularında(xbox sunucusu) barındığı için savenizi sadece o konsolda kullanırsınız dediler. 1717486275 bende ac origins xboxtaki save yi PC ye aktaracaktım ubisoft...
  16. furkangorur

Playstation 5 Slim Dijital vs Standart

cdsiz alın bence. CD li alıp satmakta zor zaten ps plus var.
  17. furkangorur

PS5 Almak istiyorum.

https://www.teknodeposu.com/playstation-5
  18. furkangorur

Enis Kirazoğlu'nun Yanlışlarla Dolu PlayStation İntikam Videosu

Sevdiğiniz insan olunca nasıl alttan alıyorsunuz :) başkası yapsa gömersiniz. Biraz tarafsız olun. Araştırmayı bilmiyorsa eksik bilgileri önümüze “Tam bilgi” olarak sunmayacak.
  19. furkangorur

Japonya'dan Ps5 Alınır mı?

Yanlış bilgi. 1 adet kapalı kutu getirirsen vergi almazlar.
  20. furkangorur

PS5 satın almaya değer mi?

Sahibinden ya da bulunduğunuz Şehrin letgo, marketplace gibi sitelerine bakarak 20kya ps5 slim alabilirsiniz. 30k vermenize gerek yok.
Top Bottom