Arama sonuçları: *

1. H

🔥Grand Theft Auto VI'dan İlk Fragman Geldi Oyun İnanılmaz Gözüküyor🔥

Konsolda çok RP döneceğini sanmam, bu cross platform muhabbetine güveniyorum açıkçası. Arkadaş ps4 ps5 pc için demiş. Aynı anda bu kadar server açıp yöneteceklerini sanmam ayrı olarak. Bakalım artık, umarım güzel bir oyun ve OPTİMİZE bir oyun ile karşılaşırız. 1699521928 benim karttan :/ yeni...
  2. H

🔥Grand Theft Auto VI'dan İlk Fragman Geldi Oyun İnanılmaz Gözüküyor🔥

hocam konsol öncelikli eskide kaldı biraz. Zaten r* pc den vurgun yaptı. FiveM de aldığına göre cross platform bir şekilde çıkabileceğini düşünüyorum. R* köken olarak konsol sevici olsa da, pc nin potansiyelinin gayet farkında. Son rdr1 remastered ta ortada olunca, gta 6nın en büyük oyunu...
  3. H

N11'den Playstation alınır mı?

Gençler selam. N11 üzerinden eski bir ps satılık buldum. yanında +30 oyun vereceğini belirtiyor. Satıcının 10.0 mağaza puanı var, üründe 2 kişi oy kullanmış, 4.5 yıldızı var. Fakat inceleme yazısı yok. N11 güvencesi var, fakat satıcıya güvenemedim. Tavsiyeniz nedir?
  4. H

Yurtdışından PS getirtmek

bilmediğim için soruyorum, tek bir tasarım üzerinden üretilen ürün değil mi? Farklı ülkelerde priz girişleri farklı olduğundan, satılan güç kabloları fark ediyor diye biliyorum.
  5. H

bu kol alınır mı orjinal midir?

arkadaşa katılıyorum. İtopyanın şuanki indiriminde eski fiyattan.
  6. H

PS5 Nereden Alınır ?

mantıklı bir yorum bu ara kötü fikir değil 1692876660 cimri.com ve akakce.com üzerinden takip et fiyatları. Zincir mağazalardan uygun ve parasını ödeyebileceğin durumda yakaladığında al. 1692876755 dediğin gibi e-ticaret sayfalarında satanlar küçük işletmeler, hıyarda çıkabilir. Ve ucuz...
  7. H

Red dead Redemoiton ters hareket düzeni

valla hocam tuş atamalarına bak bir de. Default ayarlara geç. Default u oysa tuş atamasını sen yap.
  8. H

Red dead Redemoiton ters hareket düzeni

ayarlarda pc için farede x-y axis ayarları oluyordu. Konsolda da benzeri olabilir.
  9. H

bu ps 5'in fiyatı niye diğerlerine göre daha uygun

n11'i getir aldı. Sıkıntı yaşayacağını sanmam, arkasında dururlar.
Top Bottom