Arama sonuçları: *

1. J

Ps4 Kırdırmak Nedir?

Keşke burada da oyunlar maksimum 80-100 birim olsaydıda bunları tartışmak zorunda kalmasaydık. :(
  2. J

PlayStation'da kesinlikle oynanamadı gereken exculisive oyunlar neler?

Exc kavramının tam olarak ne anlama geldiğini bilmesemde detroit, death stranding, resident evil 2-3 remake, önerebilirim. (Oyunları daha oynamadım nasip olursa bu yaz PS4 Alicam :)
  3. J

2. el ps4 pro alınır mı?

Bende 2.el almak istediğim için konuya bir bakayım dedim önerileriniz için teşekkürler fakat ban yemiş mi derken cihaz neden ban yer ki yada yiyip yemedigini nasıl anlarız acaba bilgilendirirseniz sevinirim.
  4. J

playstation 4 pro versiyonu nasıl anlarım?

Bu işlem nasıl gerçekleştirilebilir acaba?
  5. J

Ürünü internet üzerinden alırken versiyonunu nasıl öğrenebilirim? 1611859354 Downgrade işlemi yapılabiliyor mu?
  6. J

İnternetten alacağım ps4 pro'nun kırılabilir versiyon olup olmadığını nasıl anlarım yada nerden bulabilirim bigilendirirseniz sevinirim.
  7. J

Sıfır ps4 pro firmware kaç olarak gelir?

Bu kötü oldu :( 1611850864 @isikt11 Bu konu hakkında ne diyorsun dostum?
  8. J

Kırık PS4 garantisi bozulur mu?

Tekrar orjinal hale getirilirse cihazda herhangi donanımsal bir değişiklik olmayacağı için tekrar garantiye girer değil mi?
  9. J

Sıfır ps4 pro firmware kaç olarak gelir?

Uzun araştırmalarım sonucunda ps4 için alacağım oyunların paramın yettiği kadarını 2. el kutulu şeklinde diğer alamadıklarımı her ne kadar yapmak istemesemde cihazı kırdırtarak almayı planlıyorum. :( Tabi cihazı kırdırtmak hem cihaza kötü etkileri hemde etik olmamasından dolayı istemesemde oyun...
  10. J

Ps4 pro CUH-7216b son sürümde mi geliyor?

Tamamdır anladım teşekkürler.
  11. J

Genel olarak exclusive oynayacağım
  12. J

Önemli değil. Update alınmadıysa cihazı almadan anlayamam yani?
  13. J

Sistem yazılımını ürünü almadan öğrenemiyor muyuz arkadaşlar? Tek çözüm satıcıya sormak mı yoksa 7216b serisinin sistem yazılımı sabit mi tüm ürünlerin?
  14. J

Bu ps4 pro hangi versiyonda geliyor?

önerebileceğiniz link var mı acaba? 1611782698 Ps4ü almadan sürüm yazılımını nasıl öğrenebiliriz? Tek yol satıcıya sormak mı?
  15. J

Varsa bildiğiniz link atar mısınız. 1611779063 Cuh kodu kutu üstünde yazıyor ama versiyonunu nereden öğreneceğim mesela 7216b serisi versiyonları hepsinin aynı mı? gidip düşük versiyon yollamasınlar.
  16. J

öyle bir bakayım demiştim ama alacak olursam ps4 pro alıcam büyük ihtimalle ps özel oyunlarını seviyorum. 1611778951 Şuanlık hayır. Araştırma yapıyorum.
  17. J

bu Ps4 pro için yorumları inceledim farklı model geldiğini belirtmiş bazı arkadaşlar. Eğer satın alan varsa hangi Model-Versiyon geldiğini yazabilir mi ? (cfw ve cuh)
  18. J

3500-4000 tl
  19. J

Anladım. İnternetin kullanılmamasının bir sebebi var mı acaba? Yani ps store'a vs giremeyeceğim. Girmeyi denersem ban mı atarlar?
  20. J

peki bu cihazdan aldım diyelim ki youtube netflix gibi özelliklerini kullanabilir miyim? İnternete girmemi engeller mi yoksa?
Top Bottom