Arama sonuçları: *

1. lyiafpsz

👉PS oyun CD lerini nerden bulabilirim

Yaşadığım yerde PlayStation cı yok ki ancak internetten bakayım
  2. lyiafpsz

anladım ikinci el bakayım bir
  3. lyiafpsz

İkinci ellerde sorun çıkmaz mı
  4. lyiafpsz

CD daha güvenli bence birde kutusunu falan saklarım güzel durur 1725708143 Teşekkür ederim
  5. lyiafpsz

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda ps5 Alacam. CD oyunları nerden alabilirim baya bir baktimda bulamadım
  6. lyiafpsz

Playstation digital edition vs cd li olan işte

ohh içimi ferahlattın teşekkür ederim 1725685393 . 1725685731 https://www.pttavm.com/sony-playstation-5-slim-cd-edition-ps5-fifa-fc-24-gta-5-ithalatci-garantili-p-921993850?ref=Cimri&utm_source=Cimri&utm_medium=Cimri&utm_campaign=Cimri-fiyat-karsilastirma şöyle bişi buldum uygun mu sizce ...
  7. lyiafpsz

21189 - 16534 = 4655 tlmiz devletinn yupppiii :blobdance::blobdance::blobdance: 1725685353 tabii ki
  8. lyiafpsz

CD edition varsa cd takıp oynayabiliyon ama storeden alınıyormu bilmiyorum 1725684988 digital edition ile cd edition arasında 500 liralık bir fark var cd daha pahalı 1725685197 Almanca yazınca karşıma çıkan rakam; Türkçe yazınca karşıma çıkan rakam;
  9. lyiafpsz

Merhaba arkadaşlar ps5 almayı düşünüyorum birkaçtane model mi desem çeşitmi desem. işte Digital edition birde CD edition var galiba cd koyabildiğimiz. İkisinin arasındaki tek fark cd koyabilmek mi ? Ve cd editionda sadece CD takarakmı oyunları oynayabiliyoruz ? 1725684779 cd takmadan...
Top Bottom