Arama sonuçları: *

1. mustafak0

Merhaba ps4 ümü saat 21.30 ta kapattım ama acilmadi

Prizi ve kabloyu değiştirdiğinde çalışmıyorsa pek yapabileceğin bir şey yok. Bir servise götür
  2. mustafak0

Merhaba ps4 ümü saat 21.30 ta kapattım ama acilmadi

Başka bir prize bağla olmadı güç kablosunu değiştir 1625990069 Elektrikçilerde 15 tl falan güç kablosu
  3. mustafak0

Bilgisayara Ps3 Kolu Bağlamak

webtekno'nun bu yazısına bakabilirsin eğer tak çalıştır olmazsa "https://www.webtekno.com/ps3-controller-ini-ds3-bilgisayarinizda-nasil-kullanirsiniz-h39997.html"
  4. mustafak0

PS4 SLİM GÜÇ KABLOSU ÖNERİSİ

Onu fark ettim bende tüm kablolar aynı. Gittim bizim elektrikçiden 10 tl ye aldım hayırlısı.
  5. mustafak0

PS4 SLİM GÜÇ KABLOSU ÖNERİSİ

PS4'ün içinden çıkan güç kablosunu kaybettikten sonra elektrikçiden bir tane güç kablosu aldık fakat kablo ince olduğu için fişe takılan yerden deforme olup koptu ve sonunda fişe takarken patlayıp şalteri attırdı. İnternetten de bakıyorum hep aynı kablo var hepsi çok ince kaliteli bir kablo...
  6. mustafak0

PlayStation 5 Tahmini Fiyatı Sizce Ne Olur?

Ben alamam o fiyatta ama alsaydım diskli alırdım indirimlerde bazen diskli oyunlar güzel indirime giriyor.
  7. mustafak0

Evet ama bu dediğinde oynadığın oyunu istediğin zaman satamıyorsun. Bu yüzden disk var. Oyna bitir ister sat ister rafta süs olarak kalsın.
  8. mustafak0

Disksizlerde CD takamıyorsun sadece dijital satın alıp oynayabilirsin.
  9. mustafak0

7.000 üstü olur
  10. mustafak0

Ps3 mü 4 mü öneri istiyorum

Cyberpunk'dan önce başka oyunları oynar her oyunu çıkar çıkmaz oynamak istiyorsa hem bilgisayarda hemde playstation'da farketmez güzel bi paran olması lazım
  11. mustafak0

Sıfır oyun almak yerine güvenilir yerlerden ikinci el oyun almak daha mantıklı ama derseki ben ikinci el yapamam ama uygun olsun bu seferde dijital oyuna yönelir ps store'da çok güzel indirimler oluyor
  12. mustafak0

Soru bile değil bu elbette ps4
Top Bottom