Arama sonuçları: *

1. raFixed

Ps4 alacağım fikrinize ihtiyacım var

hocam avrupa fiyatları için bildiğiniz önerdiğiniz bir site var mı acaba
  2. raFixed

teşekkürler hocam dediklernize bir göz atayım bütçeme uygun olursa Karadağ İspanya Hollandadan birinden aldırabiliyorum şu an için
  3. raFixed

teşekkürler hocam kuzenim balkanlara gidecekti yakın zamanda ona aldırayım x box one s
  4. raFixed

bütçemi aşıyor hocam inceledim de ekteki ps4 çift kol ve alacağım oyunu içeriyor hala aynı fikirde misiniz xbox performans olarak katlar mı 1708541406 yurtdışından sıfır getirtebileceğim bir platform var mı bildiğiniz babam memur yeşil pasaportla uygun olursa gürcistandan vs alabilirim belki...
  5. raFixed

sıfır mı alayım ikinci el mi hocam çok fark eder mi
  6. raFixed

hocam fat kasa slim kasa farkı nedir tam olarak ayrıca konsolkulubu nden aldığım oyunla ultimate team oynayabilir miyim birebir orijinal midir diğer bir problem de kolun orijinal olmasını ben istiyorum uzun süre kullanabileyim diye dandik kollardan bıktım artık :)
  7. raFixed

Dostlarım selamlar bugüne kadar bir ürün alırken buraya sorup cevap almaktan dolayı çok mutluyum. Playstation piyasasından anlayan abilerim kardeşlerim illaki vardır. Ben iflah olmaz bir fifa severim ve haşin oynadığım için sağlam bir gamepad istiyorum. Kaliteliler ya yurt dışında oluyor kargosu...
  8. raFixed

PLAYSTATİON 5 SATMAK İSTİYORUM YARDIMA İHİTYACIM VAR

adam da onu sormuş sen ne kadar veriyorsun asıl :D
  9. raFixed

Ps4 2. El satılırmı ilana koysam

hocam letgoda fiyat araştırması yapıp o fiyatlara satın elinizdeki ürün temizse biraz da yukarısına koyun hatta o fiyatların
Top Bottom