Arama sonuçları: *

1. salatalık turşusu

Ps4 almayı düşünüyorum fakat oyunlara bu kadar para vermek istemiyorum.

Anladım, teşekkür ediyorum. Bir düşüneyim ben onu.
  2. salatalık turşusu

Benim ps alasım var ya xbox a ısınamadım.
  3. salatalık turşusu

Kırdırmak istemiyorum orijinal oynamak istiyorum. Eğer yukarıdaki yorumumu okursanız en mantıklı seçenek indirimle satın almak yazmışım değil mi? 1617382168 Bakacağım sağolun
  4. salatalık turşusu

Tamamdır teşekkür ediyorum. Çok teşekkür ediyorum fiyat bilgisi için, zahmet verdim. 1617382104 Kırdırmak istemiyorum orijinal oynamak istiyorum. Eğer yukarıdaki yorumumu okursanız en mantıklı seçenek indirimle satın almak yazmışım değil mi?
  5. salatalık turşusu

Anladım benim baktığım fiyatlara kıyasla epey uyguna geliyor. Yeni oyunlar uygun fiyatlı. Tabi yine steamden alınan oyunlara kıyasla bi tık fazla fiyatı ama karşılanabilir. Teşekkür ederim.
  6. salatalık turşusu

Anladım, soru işaretlerimi giderdiniz çok teşekkür ederim.
  7. salatalık turşusu

Vay be, şu arkadaşın attığı videoyu da izleyeyim bir. Teşekkür ederim.
  8. salatalık turşusu

Hocam orijinal almanın artıları neler tam olarak acaba, gerçekten bilmediğim için soruyorum korsandan farklı nasıl bir avantajı var
  9. salatalık turşusu

Sebebi korsan kullanması mı diyorsunuz? Vay be hiç öyle düşünmemiştim. Açıkçası korsan mantıklı geliyordu 2.eli 3k civarlarında zaten 5 oyun alsam tanesi indirimle 100'e gelse 500 lira yani şöyle steam kütüphanemin çeyreğini yapmaya kalksam konsol fiyatına gelecek. Onu da istemiyorum. 1617362947...
  10. salatalık turşusu

Takasla uğraşmak pek istemiyorum ve oyunlara da sahip olmak istiyorum. En mantıklı yok dijital olarak indirimle satın almak sanırım.
  11. salatalık turşusu

Ona rağmen çok pahalıdır hala fiyatlar. Steam'den büyük indirimlerle oyun almaya alışmış 10 12 yıldır pc kullanan birine konsol oyunlarını satın almak zulüm gibi gelir.
  12. salatalık turşusu

Arkadaşlar ikinci el ps4 almayı düşünüyorum. Açıkçası pek bilgim yok. Ps4 pro mu almalıyım hangi modeli almalıyım bilmiyorum. Ayrıca oyun fiyatlarına baktığımda steam'den aldığım fiyatların kat kat fazlası. Ps2 vardı bende konsol oyunlarının pahalılığını anlayabiliyorum o yüzden, ama 2 oyuna 400...
Top Bottom