Arama sonuçları: *

1. semihcndn04

Ukrayna dan PS5 Alma Olayı

bunu izledimde sadece fiyat çıkartmış detaya inmemiş. 2.olarak video yanlış bilgilendirme gibi 13.000 UAH lık olan ps5 digital edition ve fifa 21 cd si diyor? Birde 4700 TL de 1 bluray edition ps5+dualsense var.
  2. semihcndn04

Ukrayna dan PS5 Alma Olayı

Arkadaşlar aklıma günlerdir Ukrayna dan PS5 alma konuları takıldı. Şimdi ben gidip almayacağım fakat bir tanıdığım gidecek gitmişken o laptop alırken bende ona ps5 aldırmak istiyorum hesapladım 4700 TL hesap çıkıyor. Şimdi gidiyoruz Alıp dönüyoruz girişlerde herhangi bir kutuyu at veya aç bak...
  3. semihcndn04

PS5 ne zaman stoklara girer?

fırsatçılara hayır bence...
  4. semihcndn04

bilemiyorum millet bir ara vatan sıramı satıyor diye ilan koyuyordu yada sabah akşam vatanda gezinin kartınız adresiniz kayıtlı olsun site çökmeden alırsanız ne mutlu :D
  5. semihcndn04

fiyatlar düşer ps5 stoğa bu ayın sonu şubat başı gibi girebilir ama yine sınırlı olabilir sıranızı alın. Bende bakınıyorumda biraz zor gibi talep aşırı fazla insanlar karaborsa için falan 2000 sipariş veriyormuş diye duydum
  6. semihcndn04

Dualshock 4 sarj sorunu

hocam bence fazla dualshockları kurcalamayın direkt tamire verin önce yetkili servise verin absürt fiyat biçmezlerse yaptırın fiyat fazlaysa istanbul içindeyseniz bakırköy civarlarında playstation ile ilgili mağazalar var (konsol oyun,ps oyunu) tamir yapıyorlar onlar çözer çözemezse de mecburen...
Top Bottom