Arama sonuçları: *

1. somoncum

🔥Grand Theft Auto VI'dan İlk Fragman Geldi Oyun İnanılmaz Gözüküyor🔥

Rockstar Games GTA VI sadece XBOX Series S-X & Sony PS5 çıkaracağız dedikten sonra PC kullanıcıları aynen böyle...
  2. somoncum

Playstation plus satın alamıyorum

1- Direk abonelik alma, ps store para yatır. 2- İngilizce harf kullanın ğ,ü,ş,i,ö,ç olmasın! 3- Çok uzun satır kullanma adreste! Bu benim de başıma geldi bende böyle yapınca çalışmıştı.
  3. somoncum

Sony Playstation 5 Eurasia Garantili en uygunu nerede vardır?

İthalatçı garantili be usta 17k vermişim zaten 3k için riske girmeye değmez.
  4. somoncum

Çift kollusunu 20.5k ya buldum da diskli sevemiyorum kaba gözüküyor keşke tam ortadan yapsalarmış. Tasarımını bozmazdı en azından hemde dijital versiyonu gibi gözükürdü.
  5. somoncum

Peşin alacağım 20k altında var mıdır?
  6. somoncum

Series x vs Ps 5 (anket)

Bence Xbox kanka game pass mevcut 100 lerece oyun hatta 49TL en yeni çıkan oyunlara bile sahip olabiliyorsun fakat PS5 te bi oyuna 449-800TL vermek biraz insana koyuyor pc yoksa xbox eğer pc varsa fifa filan oynayacam diyor isen ps5 alabilirsin. Ama şuanki devirdi bilgisayar alamayanlar Xbox...
  7. somoncum

Ps vs Xbox hangisi daha iyi(ANKET)

masaüstü bilgisayar varsa PS5 eğer yoksa XBOX Series S çok daha mantıklı aylık 29 TL konsol için veya aylık yeni eklenen oyunları oynamak için Ultimate versiyonunu 45TL alıp oynarım olmadı sınırsız o oyuna sahip olmak istiyorsanda oyunun parasını verip geçerim PS5 den daha iyi optimizasyonu oldu...
Geri