Arama sonuçları: *

1. T

Playstation5 vs xbox series x

Teşekkurler
  2. T

Ortalama 1 yada 2 ay sonra alacağım
  3. T

Ben 6 ay önceki videoda eklenmiyo belli deil denmişti 20den fazla oyun mu var kesin mi ona göre satin alicam pişman olmak istemiyorum pekde bilmiyorum neyin nası oldugunu pc alicaktim onun yerine konsol ve tablet alacam oyunlar değisiyor mu yani 20 de kalıp bi oyun gidip dieri mi geliyor yoksa...
  4. T

Alacağım 2 ya da 3 oyun var içindeki oyinlar yeter gibi geliyor ps5in karasızım ama bu tasarım ve gamepadi çok begeniyorum oyun olarak bir tane gta 5 ve nba 2k21 alırım
  5. T

Arkadaşlar size ps5 mi xbox series x mi tasarım konsol olaraj ps5 ama performans farkıni sormuyorum aklımdaki takılan soru oyun vaadi xboxda gamepass var ve bir sürü oyun ps5 de ps collection plus var 20 tane sizce hangisi birde ps collection plus a yeni oyunlar ekleniyor mu
  6. T

Playstation Oyun Sistemi Nasıl Oluyor ?

Teşekkurler 1622185224 Teşekkürler
  7. T

Son bir soru soracagım sonynin kendi ücretsiz oyna sitesi var fortnite gibi bazı oyunlar ücretsiz onlara erişim sağlayabilir miyim
  8. T

Arkadaşlar size bir sorum olacajtı pek bir bilgim yok ben ps5 alacağım içindeki oyunlar nasıl oluyor ps plus collection da 20 oyundan başka oyun geliyor mu, içindeki oyunlara ayrı bir para vermem gerekiyor mu , mesela gta5 felan son olarak içine internet kafeden felan oyun yükletilebiliyor mu...
Top Bottom