Arama sonuçları: *

1. thepublicman

⚽ EA FC 25 Oyununa 90 Dolar Verilir mi ? ⚽

Gamepasse bedavaya geliyor geçte olsa sadece ana lig sevdiğim için almıyorum ben bu oyuna 90 dolar verilmez benim gibi sadece ana lig veya belirli modlarını sevenler için 1000 TL bile verilmez 5 yıldır aynı oyun tek amaçları kart açtırıp para farmlamak Eskiden gamepasse erken gelirdi artık geç...
  2. thepublicman

Helldivers 2 PSN Zorunluluğuna Tepki Yağmuru ! 😡( SONY VAZGEÇTİ )

Olan oyunun yapımcılarına oldu yıllar sonra tutan bir servis oyunu çok yüksek puana sahipti artık değil (steamde en azından), Sony'nin PC platformunda PSN hesabı zorunluluğu koyması da ayrı bir saçmalık tepki gösterilmesi iyi bu tepkiler doğru yapıldığında oyuncunun avantajına oluyor
  3. thepublicman

😡 Call of Duty MW 3 Metacritic Puanı Açıklandı ! 😡

Activision bizi microsoft alıyor ayağına iyi kitlemiş oyunu, xboxın bu halde çıkarması hata tabii ki
  4. thepublicman

PS4 PRO VS Xbox Series S Hakkında Konulara Açıklama Ve PS4'ün Ne Kadar Destek Alacağı

Series S bence fiyatına göre iyi cihaz ama 512 GB SSD ile satılması bence de mantıksız bu noktaya katılıyorum 2-3 oyun indirince bitiyordur yer Playstation geçte olsa gamepass e çok iyi cevap verdi ve cevap verirken bilgisayar kullanıcılarına da özel oyunlarını getirmeye karar verdi bu müthiş...
  5. thepublicman

psdeki bu maçın skorunu bilene ödül

11-6 veya 6-11 :D 6-11 olması lazım
  6. thepublicman

Ps5 Pi̇yasası Nedi̇r - Kaçtan Alınır Satılır?

ps 5 te oynamaya değer oyun var mı şuan? Bence oyun fiyatları ve game pass avantajından dolayı xbox ta düşünebilirsin
  7. thepublicman

PS 5 Cafe Açmak Mantıklımı?

Elektrik ücretleri şirketler için çok yüksek fiyatlara ulaştı şirketi açarken buna çok dikkat edin
Top Bottom