Arama sonuçları: *

1. W

🔥Grand Theft Auto VI'dan İlk Fragman Geldi Oyun İnanılmaz Gözüküyor🔥

bilader sana ne istersek her dakika konusuruz. sana giren cikan ne? 1664091656
  2. W

artik bu mu degil mi bilmiyorum ama enis bugunku videosunda hackerin yeni resimler ve videolar paylasacagini fakat hemen kaldirildigi icin atmadigini soyledi. uygun bi site ariyomus lavk
  3. W

asagi yukari boyle mi : D su flooda bir bakar misin
  4. W

cogu kisi grafiklere tepki gostermis ama ekrandan firlayan bi buildden neden tamamlanmis bi saire bekliyolar anlamak guc. texture nin en son halledilecegini düsünemiyolar saka gibi. bu arada gta5 rp sunucusu falan da degil. olmayan animasyonlar var. ayrıca fake ise dokusu olmayan npc modellerini...
  5. W

Ucuz Joystick Önerecek?

İki ürün arasında kaldım arkadaşlar. Biri Hadron HD302 diğeri de SNOPY SG-401. YouTube'dan inceleme videolarına baktığımda az çok aynı segmentteki ürünler olduğunu gördüm. Fiyat olarak da birbirlerine çok yakınlar. Son kez fikirlerinizi sormak istiyorum. Hangisini tercih ederdiniz?
  6. W

Ucuz Joystick Önerecek?

Bunu gördüm fakat analog yok ne yazık ki. :(
  7. W

Ucuz Joystick Önerecek?

Şu ürüne ne dersiniz? https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_snopy-sg-401-usb-oyun-kolu-1052776.html?rbtc=%7C%7C%7C%7Cp%7C%7C&gclid=Cj0KCQiAoY-PBhCNARIsABcz770eTBzFhsfQNl6742aRkQyHAeWqrCMdhJMGaHp-kInI_1EmHcsw0SwaAuV1EALw_wcB&gclsrc=aw.ds
  8. W

Ucuz Joystick Önerecek?

İş görür mü?
  9. W

Ucuz Joystick Önerecek?

Merhaba, F/P bir ürün almak istiyorum. Maks. 60 lira olursa iyi olur. Önerebileceğiniz bir ürün var mı?
Geri