Arama sonuçları: *

1. xSparkua.

2.el yurtdışı ps5 ne kadar eder

tesekkür ettim
  2. xSparkua.

10k fazla mı ucuz olur sizce
  3. xSparkua.

hocam satın aldım zaten sıkıntıdan satıyorum 1730207213 olur ortalama bi fiyat ögreniyim ulaşırım
  4. xSparkua.

Yurtdışından bundan 1 yıl önce ps5 aldım cd olan sürüm ekstra 1 tane kol aldım o kolda stick drift var fakat parçasını sipariş ettim konsolun hiç bir problemi yok sadece sıkıldıgımdan satmak istiyorum ortalama ne kadar eder bir fikriniz var mı 820gb gibi bisey olması lazım 2.el piyasasından...
  5. xSparkua.

Trendyol'dan Playstation 4 Alınır mı?

teşhir ürün zaten 2.el temizlenmiş ürün gelicek size TAHMİNİMCE benim tavsiyem 2.el sahibinden cok temiz versiyon almanız pahalı cünkü
  6. xSparkua.

PS5 stick drift problemini nasıl cözerim

yurtdısından dönerken aldım ürünü garantisi olsa direk gönderirim 1729016093 tr de satan var mı biliyor musunuz adam yorumlarda aliexpress koymus ama su aralar gümrük isleri biraz geriyor alısveriste
  7. xSparkua.

tesekkür ettim bi bakayım
  8. xSparkua.

Merhaba dualsense de stick drift problemi var analog sürekli sol tarafa gidiyor yakınımda bulunan bir ps tamir yeri var fakat 650 tl istedi bana cok geldi acıkcası yt den baktıgımda 1-2 farklı yol oldugunu gördüm deneyip de cözen varsa cok sevinirim
  9. xSparkua.

Farklı markanın PS5 güç kablosunu kullanmakta sakınca var mı?

voltajları aynı oldugu icin cok sıkıntı cıkıcagını sanmıyorum ama gene de daha bilgili biri yorum yaparsa daha iyi olur
  10. xSparkua.

PS5 üzerinden nasıl robloxa giriş yapabilirim

ps de vds muhabbeti yok değil mi hocam
  11. xSparkua.

cevabi bilen var mi acaba
  12. xSparkua.

konu başlıktaki gibi ps5 üzerinden nasıl robloxa giriş yapabilirim bir cözüm bilen var mı
  13. xSparkua.

Yurt dışından ps5 getirmek

benimkini gümrükte açtılar kutunun her yerini parçalamışlardı ama sıkıntısız gelmişti kargo ile değil gelirken getirmişti
  14. xSparkua.

PlayStation bi yanlışlık oldu sorunu YARDIM

bende de aynı sorun oluyordu hesap ayarlarından cüzdana 60 tl atmıştım öyle düzeltmiştim
  15. xSparkua.

Alınacak en mantıklı sıfır ps4

valla hocam önerim yok eğer yurtdışında arkadaşınız varsa 12800 e ps5 denk geliyo bütçeyi arttırırsanız yoksa 2.el temiz bakmanızı öneririm 0 olarak da teknosa da vardı galiba 9500 e
  16. xSparkua.

Alınacak en mantıklı sıfır ps4

ps ye de gamepass sistemi geldi bi 20 tl daha pahalı diye biliyorum ama bir çok özel oyun var su an bence ps almak bi tık daha mantıklı exc oyunlar var diye ama kişi tercihi tabi
  17. xSparkua.

2.el PS5 Alırken neye dikkat etmeliyim

Sahibinden 2.el param güvende ile PS5 Alıcam hatasız yazmış ama kontrol etmem gereken noktaları söyler misiniz
  18. xSparkua.

Playstation 4 Pro mu Xbox Series S mi ?

valla benim düşüncem ps4 al sıkılırsan oyunları satıp ps4 verip xbox alırsın takas yapıp ama dediğim gibi sırf the last of us ve spiderman için tekrar ps4 alırım çok beğenmiştim
  19. xSparkua.

Playstation 4 Pro mu Xbox Series S mi ?

ben ps4 pro exc oyun hastasıyım the last of us için tekrar ps4 alırdım part 2 yi alırken bu foruma sormuştum hiç pişman değilim
  20. xSparkua.

Vergisiz ps 5 nereden alabilirim?

Wergi ?
Top Bottom