Arama sonuçları: *

1. Y

6000 tl ye PlayStation 4 slim alınır mı?

Teşekkür ederim hocam
  2. Y

Hocam iş yerindeki yakın arkadaşım tarafından satılık o 8 bin tl ye aldı telefon alacağından dolayı bana biraz uyguna bırakıyo aslında cihaz temiz inşAllah pazartesi halletmeye düşünüyoruz
  3. Y

Teşekkürler reiss
  4. Y

Peki satmak istediğim zaman satabilirmiyim hala çünkü malum eski bir cihaz
  5. Y

Selam dostlar yakın arkadaşımdan PlayStation 4 slim satilik gta 5 cd ve yanında 2 adet kol var sizce alinirmı
  6. Y

PLAYSTATION ALINIR MI?

yani hocam öyle güvendiğim bir satıcı yok ama mesela migrosta direksiyon seti ithalatçı garantili olarak satılıyordu bir sıkıntı çıksa ilgileneceklerini umuyorum satıcısı migrosun kendisi olduğu için
  7. Y

PLAYSTATION ALINIR MI?

ya yani hocam aradaki tek fark garanti birisi ithalatçı garantili yani satıcının verdiği garanti diğeride distribitör garantili yani playstationun kendi garantisi türkiye garantisi arada 7k ciavrında rakam var ben olsam guvendiğim bir satıcıdan ithalatçı garantili olarak alırdım ama tercih sizin.
  8. Y

PLAYSTATION ALINIR MI?

İşte o direk satıcıya bağlı PlayStation u satan kişinin garantisi
  9. Y

PLAYSTATION ALINIR MI?

Hocam PlayStation 5 slim ithalatçı garantili var daha ucuza geliyor 20k civarı ama ithalatçı garantili sadece tek fark garanti.
  10. Y

Dolap uygulamasından PS4 pro alınır mı?

İlanda ürün açılmamış yazıyor ama geldiğinde açılmışsa güvenlik bantları kalkmışsa ben iade istesem dolapa sorun çıkarmı iade sebebi için v.s
  11. Y

1TB
  12. Y

Dolapta PS4 pro buldum 5 k alsam bir sorun çıkarmı güvenebilirmiyim kargoda ve iade de güvenerek alınır mı? dolandırıcılık olmaz değilmi
  13. Y

playstation 3 sizce alınır mı?

Güzel fiyat alınır hayırlısı olsun
  14. Y

playstation 3 sizce alınır mı?

Fiyat performans
Geri