Arama sonuçları: *

• Users: İnFless
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. İnFless

Xbox Series S Alınır Mı?

tamam kardeşim sen vermek istemiyosan verme neden bu kadar iddialaşıyorsun milletle?
  2. İnFless

Xbox Series S Alınır Mı?

arkadaşım benim seni haklı bulsam 1000 lira vermem oyuna . god of war ragnaroka 1500 lira verip direk alıcam sen o parayla git mouse al beni ilgilendirmiyor 1719315033 xboxun gamepass te verdiği oyunlarla benim işim yok
  3. İnFless

Xbox Series S Alınır Mı?

Sana göre 1000 lira zengin parası çünkü baban da o kadar harçlık vermediğine göre ucuz-pahalı algın gelişmemiş. Biraz büyü paranın miktarını kavra sonra konuşuruz tekrar 1719314894 valla o kadar üzüldüm ki gidip xbox alıcam
  4. İnFless

Xbox Series S Alınır Mı?

tamam kardeşim sen babanın verdiği parayla başka şey yap
  5. İnFless

Xbox Series S Alınır Mı?

ps5 özelinde söyleyim bu konsolu almak bana da mantıklı gelmiyor ama günümüzde de 1000 liranın ne değeri var dostum? 1 market alışverişine gidiyosun 1000 liradan aşağı çıkamıyosun
  6. İnFless

Xbox Series S Alınır Mı?

işte sana göre akıl karı olmayabilir ama o adam da ondan zevk alıyor belki . eylülde god of war ragnarok steame gelicek mesela direk 50 doları basıp alıcam ben bu sana göre çok saçma gelebilir ama ne sigara alışkanlığım var ne bir giderim var ben paramı buna harcamayı tercih ediyorum.
  7. İnFless

Xbox Series S Alınır Mı?

kardeşim benim insanların parasını nereye harcayacağı seni alakadar eden bir şey değil . Adamın parası vardır oyuna gider 60 euro da verir . buradaki olay konsolu alacak kişinin beklediği şey . Adam diyo ki ucuz olsun ben ne olursa oynarım o zaman Xbox series x 4k beklentisi yoksa seies s alır...
Top Bottom