Arama sonuçları: *

• Users: AdomSegat
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. AdomSegat

Xbox Uygulaması açılmıyor

Xbox Windows Uygulamasını Açamıyorum Uygulamayı açınca ya direkt atıyor yada beyaz bir ekran'da bekletiyor hiç bir şekilde giriş yapamıyorum ve Bende 3 Aylık GamePass var oda boşa gidicek ne yapmam lazım
  2. AdomSegat

Xbox Açılmıyor ? (Ugulama)

upupup
  3. AdomSegat

Xbox Açılmıyor ? (Ugulama)

Xbox Uygulaması Açılmıyor Bastığımda Hemen Kapanıyor Yada Beyaz Bir Ekranda Kalıyor Sorunu Araştırmak için Microsoft Store'dan Xbox Ugulmasına Baktım Uygulamaya Sahipsiniz Diyor Bi Problem Yok Microsoft Store'da İndirmeler&Güncellemeler Yerine Bakayım dedim Böyle Bir Yer var Bu Güncellemer...
  4. AdomSegat

Xbox GamePass Ucuza alma yöntemi?

pc içindi ama sağol
  5. AdomSegat

Xbox GamePass Ucuza alma yöntemi?

Xbox Game Pass'i ucuza alma yöntemi varmı yada kartlarda indirim oluyormu Papara,tosla,ininal vs. vs.
  6. AdomSegat

Xbox Series S Almaya karar verdim Sizce Mantıklımı Düşüncelerim

bence Konsolda'ki 30FPS Daha Stabil ve Daha akıcı
  7. AdomSegat

Zaten Oyun 30/60 Frame gelicek 1630264519 Zaten Twitch ve YouTube olması ferahlattı kullanışlığı çok öneme takmıyorum kendime ait pc var zaten oyun içinse konsolu almaya kararlıyım
  8. AdomSegat

içinde Ray Tracing Teknolojisi bulunması beni çekti biraz ayrıyatten R6 +120FPS Desteklidiği için Sadece 120 Değil Genelde 144 160 Oluyor Fortnite ise klavye mouse destekliyo aynı pc'den oynarmış gibi +120Fps Oynanıyor 120 Değil bu arada Fortnite Ve R6 +120 Fps desteği var onlarda ama ben...
  9. AdomSegat

ben hiç bir forzayı daha oynamadım motosport ve normallari dahil en merak ettiğim 4 o yüzden problem değil ayrıca yinede 60 fps desteklemesi iyi 1630079861 kara cuma değilde 2.ele yönelmek istiyorum
  10. AdomSegat

@Selman Karaa @Banxtre
  11. AdomSegat

Merhabalar Arkadaşlar Bugün XBOX Series S Almaya karar verdim beni çok etkiledi açıkçası özellikleri ile Kısa/Orta bir araştırma yaptım bazı inceleme/video'lar da 120FPS İbaresinin Satış tekniği olduğundan bahsedildiğini gördüm ancak haksız bir yorum olduğunu düşünüyorum Çünkü bildiğim...
  12. AdomSegat

Pazartesi günü xbox series s alıcam son aklimda kalan sorular

Çok İyi Yanına 1 Yıllık GamePass OHHH +120 Frame Uzun Süre Ömürlü XBOX Fişini Uzun Süre Kesmez Tadından Yenmez
  13. AdomSegat

BU FİYATA XBOX S ALINIR MI ?

gözün kapalı al
  14. AdomSegat

Xbox gamepass hakkında kafama takılan soru?

lkmsdlfmsldfmlsdf
  15. AdomSegat

yanlış bilgilendirme ''bravo''
  16. AdomSegat

Konularına kirleten sensin ben engellesem bile neler yeni kısmında gözüküyor :) iyi forumlar
  17. AdomSegat

beni ilgilendirmiyor zaten ama yarattığın gereksiz kavga laf kalablığı oluyor ve laf yetiştirmeye çalışman herkesi etkiliyor herkesi profilinde gereksiz bilmem ne forumun en boş üyesi vesayire diye paylaşman boş şimdi gene laf yetiştiriceksin senin yüzünden uyarı yemek istemiyorum
  18. AdomSegat

bro hatamı düzelttin diye sen emote attın ve sabah yarattığın gereksiz olaylar yüzünden emote atarım seni ilgilendirir mi ? @baid ???? sabahki olanlardan
  19. AdomSegat

aynen silmemen lazım
  20. AdomSegat

eğerki üyeliği iptal ettiğinde oyunları silmezsen kalır ama üyeliği iptal edip sonra oyunlarıda silersen gider
Top Bottom