Arama sonuçları: *

1. AntremanKoçuMünir

Xbox one x alinir mi

PlayStation=Apple misali piyasası hızlı. Xbox One S ve PS4 kullanıcısı olarak PS4 derim. Temiz, fan sesi olmayan slim kasa ise alınır.
  2. AntremanKoçuMünir

Xbox series x vs Ps 5

Xbox One S kullanımdım kardeşime hediye edip yurtdışı PS5 aldım. EA Play yıllık paketi alıp keyifle 6-7 ay kullanıp sattım. Xbox Series S cihaza geçince en büyük eksik kol dedim. Gerçekten kontrolcü çok basit ve hafif geliyor. Şimdi PS4 alıp takılıyorum. Satıp PS5 e geri geçeceğim. Boşa heyecan...
  3. AntremanKoçuMünir

XBOX SERİES S ÇÖZÜMÜ İÇİN YARDIM LAZIM

Cod iyidir hocam. Yarım saate makine tamam yada devam işareti verir.
  4. AntremanKoçuMünir

XBOX SERİES S ÇÖZÜMÜ İÇİN YARDIM LAZIM

Fiyatlar bu kadar uçmadan önce Xbox One S gittim bir arkadaştan aldım. O zaman PS4 2.elde 2000 liraydı. Xbox One S 1300 liraya geldi. İki sene net çocuk kullanmış. İki senedir de ben kullanıyorum. Maşallah taş gibi çalışıyor. Almadan önce makineyi zorlayacak güncel bir oyun açın. FIFA 23, Forza...
  5. AntremanKoçuMünir

Xbox Series S icin oyun onerisi

Hocam bu düşünce bence saçma. Xbox One S alıp (pandemide 1300 liraya aldım) bir çok güncel oyunu tek tuş ile oynuyorum. Bu bütçede siz Gtx1050 alıp başka ekipman yokken bir şey yapamazken ben gayet keyifle oynuyorum. İşin özü koyar koymaz değil. Herkes RTX 4090' lı sistem yada Ps5 ister ama...
  6. AntremanKoçuMünir

Xbox Series S icin oyun onerisi

Xbox One S ve Series S kullanırken genelde GtaV, FIFA 23, Forza Horizon 4-5, Hellblade: Senua's Sacrifice gibi oyunları oynardım.
  7. AntremanKoçuMünir

XBOX SERİES S BANA UYGUN MU?

İki konsolu kullanmış birisi olarak diyorum. Bütçe varsa hiç düşünmeden Ps5 alınır. Dualsense rahatlığı ve konsolu daha güçlü olması sebebi ile oyunlar yağ gibi akıyor. Bütçe yoksa 10k bandında xbox series s alınır. Gamepass ile kullanılır. Forza, GtaV ve Fifa 23 epey oynamıştım. Sırf ucuza bu...
  8. AntremanKoçuMünir

Xbox Series S almak mantıklı mı

Hocam İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum. Hızlı satış için Üsküdar veya Kadıköy'den satamayacağım ürün yok 😀 O çevrende satamayanlar atıyorum sıfırı 10.000 iken 2.elde 9000-9500 istiyorsa çok normaldir. Satan dostların ilanı varsa özelden atın bakayım. Fiyatı güzelse cihaz sorunsuz ise alır...
  9. AntremanKoçuMünir

Xbox Series S almak mantıklı mı

Çöp çöp çöp diye yazdığınız makineden kaç tane alıp sattım. Yanlış anlamayın ama hepsi kâr ile satıldı. Gamepass ile burada da oyun oynayabiliyorsunuz. İki cihazda üzmez. Çöp denilecek kadar kötü değiller. Xbox ve PlayStation kullanmış birisi olarak söylüyorum. Bütçe meselesidir. 7-8K bütçe ile...
  10. AntremanKoçuMünir

Yeni bilgisayar almak yerine Xbox series s alsam mantıklı olur mu

Xbox Series S vardı ve satıp 5600G 1650S sistem kurdum. Steam, Epic, EA hesabım derken daha memnunum.
  11. AntremanKoçuMünir

Xbox Series X garanti

Yazdığım gibi %100 her ithalatçı garantili cihazda olur yada olmaz demem. Ama o aradaki fark büyük ise ben bu riski alırım. Kolay bozulan bir alet değil. Teknolojik olarak şansımda iyidir 😂
  12. AntremanKoçuMünir

Xbox Series X garanti

Hocam x bir satıcıdan Xbox satın aldım ve ithalatçı garantili... Cihazı açıp etkinleştirin ve iki yıl TR garantili seri çıktı. Microsoft Türkiye evet gqranti tarafımızdan dedi. Yani olabiliyor. %100 olmaz demeyin.
  13. AntremanKoçuMünir

Xbox series one x vs ps4

Ps5 Xbox Öne S ve Series S kullandım. Fiyat performans olarak Series S üzmez. Misal ben Forza Horizon 4-5 FIFA 23 ve GtaV oynuyorum işimi Fhd fazlası ile görüyor.
  14. AntremanKoçuMünir

FIFA İçin Xbox Series S Alınır Mı?

Bir xbox one s ve ps5 kullanıcısı olarak aynı şekilde tavsiye ediyorum. Sıfır yerine 2.el pazarlıkla konu sahibine tavsiye ediyorum. Koltukta rahat rahat oynamanın tadı bir başka...
  15. AntremanKoçuMünir

One S hala alınabilir mi?

Yaklaşık iki yıldır kullanıyorum. 2.el bir arkadaştan aldım. Gayet memnunum.
  16. AntremanKoçuMünir

Yeni konsol almak mantıklımı

Uzun vadede Series x kesinlikle üzmez. Bende one s kullanıyorum. Televizyon fullhd diye Series S bakıyorum.
Top Bottom