Arama sonuçları: *

1. Arda Özdamar

Xbox series s bu fiyata alınır mı??

ihtiyacın varsa al fiyatlar daha artmadan az kullanılmış 2.elde bakabilirisn daha birkaç hafta önce fiyatı 4kydı sıfırın
  2. Arda Özdamar

Konsol Fiyatları Ne Zaman Düşer???

yeni stoklar ülkeye girince
  3. Arda Özdamar

xbox game pass alınır mı?

alınır fiyatı uygun bence içindeki oyunları bitirince iptal edersin ucuza oynamış olcan
  4. Arda Özdamar

PC Mİ XBOX SERİES S Mİ

yok özellikle araştırdım normal 300euroluk fiyatı tl çevirince zaten 3800 yapmıyor teslim yerini Türkiye yapınca vergileri ekliyor 1606765823 türkiye fiyatı o ben yurtdışından getirme fiyatını yazdım
  5. Arda Özdamar

PC Mİ XBOX SERİES S Mİ

şu an stoklarda kalmamış ama her hangi bir ülkenin amazonundan alabilirsin ben amazon de den almayı düşünüyorum almanya yani 1606765371 evet ama oyun odaklı düşünce hangisi normal internet işleri için evde laptop var ben oyun kısmı için 2 cihaz arasında kararsız kaldım 1606765459 geriye...
  6. Arda Özdamar

PC Mİ XBOX SERİES S Mİ

bende one s vardı sattım pc ile xbox arasında kaldım
  7. Arda Özdamar

PC Mİ XBOX SERİES S Mİ

ben yurtddışından 3800e dedim yazının ilk başını okursan
  8. Arda Özdamar

PC Mİ XBOX SERİES S Mİ

ben daha önceden alanlara bakarak yazdım amazondan alınca vergiler dahil oluyor fiyata ayrıca gümrükte ekstra vergi çıkarsa amazon karşılıyormuş
  9. Arda Özdamar

PC Mİ XBOX SERİES S Mİ

amazondan alınca tüm vergiler dahil 3800 civarı bir fiaya geliyor bir sürü alan var bu fiyatlar ve daha aşağısına
  10. Arda Özdamar

PC Mİ XBOX SERİES S Mİ

yurt dışından dedim zaten
  11. Arda Özdamar

PC Mİ XBOX SERİES S Mİ

Arkadaşlar yurtdışından 3800tl gibi bir fiyata xbox series s almak mantıklı mı 1080p 60fps oyun oynatıyor cihaz ya da türkiyeden 4000bin 5bin arası pc mi toplamak mantıklı çoğu kişi pc ile uğraşma sürekli sorun falan diyor xbox al aç oyna diyolar sizin fikirleriniz ne
  12. Arda Özdamar

pc'mi? xbox'mı?(lütfen yardım edin)

Yani bende one x kullanıcısıydım artık konsoldan sıkıldım pc bana daha cazip gelmeye başladı sende uzun süredir pc kullandığın için pc den sıkılmışsın farklılık arıyorsun istersen pc satıp 3k ya 2.el one x bulabilirsin ya da series s de mantıklı olabilir uzun vade de daha çok yeni oyun gelcek...
Top Bottom