Arama sonuçları: *

1. Ayetullah331

Xbox series x mi s mi

2. El series S
  2. Ayetullah331

Series S alınır mı?

One x series s ten ve PS4 PRO dan bile güçlü rdr2 yi native 4k 30fps açabiliyordu diye hatırlıyorum fifa falanda oynanır. Series s bazı oyunlarda 900p lere kadar düşüyor ama dediğim gibi güncel bir konsol
  3. Ayetullah331

Series S alınır mı?

2. El One x lerin de fiyatı çok uygun sadece eski jenerasyon.
  4. Ayetullah331

Series S alınır mı?

Eğer 4k TV var ise ve yeni çıkan oyunları oynamak gibi bir derdin yoksa XB ONE X al ama 4k tv var ise
  5. Ayetullah331

Series S alınır mı?

Bence series s tam senlik bir konsol ama series s e vereceğin para da önemli sıfır fiyatlarını bence hak etmiyor 2.el uyguna alınabilir
  6. Ayetullah331

Xbox series X STOCK YOK

Avrupada bile satılmıyormuş yeni öğrendim
  7. Ayetullah331

Xbox series X STOCK YOK

O nedemek ben anlamadım niye yasal olarak gelmiyor?
  8. Ayetullah331

Xbox' taki Valorantı Klavye Mouse ile oynayabilir miyiz?

Crossplay olduğu için onlar galiba ps oyuncuları
  9. Ayetullah331

Starfield Balonu Patladı

Yani sen ve xxsay denen arkadaş ın hayat gayesi bu olduğundan anlama yetinizi bile kaybetmişsiniz. Neyse Plus a 3k vermeye devam
  10. Ayetullah331

Starfield Balonu Patladı

nası ya sen paramı veriyosun? ücret karşılığı hayatını xbox u kötülemeye ve ps i yüceltmeye vermiyormusun?
  11. Ayetullah331

Starfield Balonu Patladı

ps plus 3k olunca benim mental sağlık.
  12. Ayetullah331

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

konuyu okudular diyelim. Yarısı boş, hani satın alım iptal olmuştu? Noldu geliyor işte hepsi gamepasse, neymiş efendim xbox yenilgiyi kabul etmiş? Daha geçen ps ağlamıyormuydu call of duty giderse biz biteriz diye. Seninle asla tartışmaya giremem vatanı böyle savunamazssın çünkü. at gözlüğüymüş...
  13. Ayetullah331

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

şu yazdıklarını okuyacak 1 adam bile bulamazssın. Sadece konu başlığı altındaki yazını okudum keşke okumasaydım sanki ps tarafından satın alınmış biri gibi konuşuyorsun dostum. Seni kimse ciddiye almaz.
  14. Ayetullah331

Xbox oyunlarını iyi bilenlere

Xb360 ise farcry 4 olabilir
  15. Ayetullah331

Xbox goruntu vermiyor

her iki yeride deneyin. hdmı tv ye düzgün taktığınızdan emin olun bende bazen düzgn takmışmdır falan diyorum ama unutabilyor insan. onun dışında tv menüsünden hdmı seçtiğinizden emin olun. Başka çözüm yolu bilmiyorum malesef.
  16. Ayetullah331

Xbox goruntu vermiyor

hdmı ı xboxa takarken hdmı out a takman lazım
  17. Ayetullah331

Xbox one s kulakıktan ses gelmiyor

Bütün kulaklıklar olmuyor. Bendede olmuyordu
  18. Ayetullah331

Xbox one s mi yoksa one x mi

Ben 2 hafta önce sattım one s imi forza 4 te 1080p 30fps ama rdr2 de 864p 30fps ve çok çok nadir fps düşü oluyordu onun dışında güzel cihaz tv 4k ise kesinlikle one x yoksa one s alabilirsin
  19. Ayetullah331

Xbox One S alınır mı?

Onlar satamaz 3500,3700 talip çok ama 4k üstü veren zor çıkıyor benimde para ya ihtiyacım olduğu için sattım yoksa 4000den assagi düşünmüyordum
  20. Ayetullah331

Xbox One S alınır mı?

Daha dün sattım 2 kollu 1tb rdr2 gta5 pes17 3800tl
Geri