One x series s ten ve PS4 PRO dan bile güçlü rdr2 yi native 4k 30fps açabiliyordu diye hatırlıyorum fifa falanda oynanır. Series s bazı oyunlarda 900p lere kadar düşüyor ama dediğim gibi güncel bir konsol
konuyu okudular diyelim. Yarısı boş, hani satın alım iptal olmuştu? Noldu geliyor işte hepsi gamepasse, neymiş efendim xbox yenilgiyi kabul etmiş? Daha geçen ps ağlamıyormuydu call of duty giderse biz biteriz diye. Seninle asla tartışmaya giremem vatanı böyle savunamazssın çünkü.
at gözlüğüymüş...
şu yazdıklarını okuyacak 1 adam bile bulamazssın. Sadece konu başlığı altındaki yazını okudum keşke okumasaydım sanki ps tarafından satın alınmış biri gibi konuşuyorsun dostum. Seni kimse ciddiye almaz.
her iki yeride deneyin. hdmı tv ye düzgün taktığınızdan emin olun bende bazen düzgn takmışmdır falan diyorum ama unutabilyor insan. onun dışında tv menüsünden hdmı seçtiğinizden emin olun. Başka çözüm yolu bilmiyorum malesef.
Ben 2 hafta önce sattım one s imi forza 4 te 1080p 30fps ama rdr2 de 864p 30fps ve çok çok nadir fps düşü oluyordu onun dışında güzel cihaz tv 4k ise kesinlikle one x yoksa one s alabilirsin