Arama sonuçları: *

1. BorsaKaplanı888

Gamepass ile oynanan oyunu xboxtan satın alınca ilerleme gidiyormu

Teşekkür ederim.
  2. BorsaKaplanı888

XBOX Şarj kiti doğru mu gösteriyor ?

Xboxun kendi sitesinde 30 saate kadar kullanım süresi sunuyor. Peki bu nasıl oluyor. Bazı yorumlarda 25 saat kullanım aldım vs diyor bazıları.
  3. BorsaKaplanı888

Evet doğrudur harici kullanıyorum. Teşekkür ederim cevabınız için tam dolu batarya ile ne kadar süre alıyorsunuz acaba bende bi anormallik varsa sizin bataryanıza göre değerlendireyim
  4. BorsaKaplanı888

6 Saat şarjda bıraktım kolu sabah aldım xbox arayüzünde hep kritik gösteriyor. Bluetooth kısmında %100 ancak donatılarda şarjı göremedim açmak için kablo ile bağlamak gerekiyor kablo ile bağlayıncada pil gözükmüyor ve güncellemeleri yaptım evet
  5. BorsaKaplanı888

Arkadaşlar XBOX şarj kiti aldım. İlk başta şarjı %60 civarı idi. Daha sonrasında %8 oldu ve açılmıyordu. Şarja taktım %8 hiç değişmedi. Şarjı söküp birdaha taktım bu sefer de %100 gösteriyor. Anlayamadım. Sahip olan arkadaşlar sizde de böyle mi ? Bir sorun mu var ?
  6. BorsaKaplanı888

XBOX kolu pc de pil takmadan type c ile çalışıyor mu ?

Zararı olur mu peki sürekli kablo ile kullanmak
  7. BorsaKaplanı888

XBOX kolu pc de pil takmadan type c ile çalışıyor mu ?

Sorum başlıktadır teşekkür ederim.
  8. BorsaKaplanı888

XBOX Şarj kiti alınır mı ?

Hocam peki tam dolu piller ile kaç saat kullanılıyor kol
  9. BorsaKaplanı888

XBOX Şarj kiti alınır mı ?

Arkadaşlar XBOX kolum için almak istiyorum ancak 1 yıl, 2 yıl içinde bataryanın öldüğünü söylüyorlar. Kullanan varsa öyle bir sorun ile karşılaştı mı ? Nasıldır, almaya değer mi ? Teşekkür ederim.
  10. BorsaKaplanı888

XBOX Series S oyunlarda kaç FPS veriyor ?

Fps takıntım yok 60 fps alması yeterli
  11. BorsaKaplanı888

Arkadaşlar genel olarak hikayeli oyunlar, Fifa, Forza, Flight Simulator oynamak istiyorum. Oyunlar ortalama kaç fps veriyor. Ayrıyetten performans modu özelliğini tam bilmiyorum, kalite ne kadar düşüyor ? Teşekkür ederim.
  12. BorsaKaplanı888

Arkadaşlar genel olarak hikayeli oyunlar, Fifa, Forza, Flight Simulator oynamak istiyorum. Oyunlar ortalama kaç fps veriyor. Ayrıyetten performans modu özelliğini tam bilmiyorum, kalite ne kadar düşüyor ? Teşekkür ederim.
  13. BorsaKaplanı888

XBOX Series S Alınır mı ?

yani game pass almayı düşünüyordum
  14. BorsaKaplanı888

XBOX Series S Alınır mı ?

Arkadaşlar isterdim ki Playstation 5 alayım ama çok pahalı. XBOX Series S oyunlar da ortalama kaç FPS veriyor ? Akıcılık vs. ? Sahip olanlar hakkında bilgi verebilir mi ? XBOX kullananlar hangi sebepten dolayı Playstation 5 geçmek istiyor ?
Geri