Arama sonuçları: *

• Users: Chapin
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Chapin

Xbox One X 1900 TL Alınır mı?

Arkadaşlar 2. El olarak Xbox One X alacağım 1 kolu var ve 1 TB alınır mı? 1900 TL.
  2. Chapin

Xbox One X Cyberpunk 2077 Açar Mı ve Kırıldı Mı?

Merhaba arkadaşlar 2000 TL civarı bir Xbox one X alacağım fakat oyunlara para vermek istemiyorum. Cybepunk 2077'de sorun yaratır mı? Oyunlar için Gamepass falan kaç liradır?
  3. Chapin

Xbox 360 sıcaklık değerleri

GPU normal fakat CPU biraz fazla.
  4. Chapin

Xbox 360 Power Kablosu Girmeme Sorunu

Allahım neden girmiyor bu ya yemin ediyorum delirmek üzereyim girmiyor ya 1602252123 Oturmadığı için 14 ayrı parçaya ayırdım. Pişman değilim.
  5. Chapin

Hayır hepsi düz.
  6. Chapin

Deniyorum deniyorum girmiyor neden acaba bir sorun mu var bakarsanız sevinirim.
  7. Chapin

Merhaba arkadaşlar, 2. El aldığım Xbox 360 White modeli sonunda geldi fakat cihazı sallayınca sanki içindeki bir şeyler sallanıyor ve artı olarak power kablosu konsola girmiyor ne yapıcağım?
  8. Chapin

XBOX 360 Koluna Ne Takılmalı?

Arkadaşlar bu kolun içine hangi pil takılmalı?
  9. Chapin

Bu gün XBOX 360 Aldım

Şimdi buna 150 TL'ye 2 tane siyah XBOX 360 kolu alıcam uyumlu olur mu ve fiyatı nasıl?
  10. Chapin

Bu gün XBOX 360 Aldım

Arızalı olarak alıyorum zaten PS4'ü farklı, XBOX 360'ı farklı birinden alıyorum.
  11. Chapin

Bu gün XBOX 360 Aldım

Bu arada cihaz bu;
  12. Chapin

Bu gün XBOX 360 Aldım

Galiba HDD'si yok ve dediğim gibi bazı korsan oyun CD'lerini algılamıyor. Performans olarak tatmin etse yeter
  13. Chapin

Bu gün XBOX 360 Aldım

Bu gün 100 TL'ye bazı korsan oyunları okumayan XBOX aldım kolları yoktu ne dersiniz?
  14. Chapin

Xbox One S vs PS4 Slim

Hedefim olan her hangi bir oyun yok günde 1-2 Saat oyun oynamak için alıcağım Xbox One S 1300 TL'ye geliyor PS4 1500 TL'ye geliyor hangisinin grafikleri ve donanımı daha iyidir?
  15. Chapin

Xbox Konsollar Alınır mı?

Arada 1-2 saat kullanmak için alıyorum. 1000-1200 TL bütçem bulunuyor, daha önce bir kere PS3 kullandım onun dışında konsol deneyimim olmadı GTAV, Last Of Us ve bunun gibi oyunlarda kontroller biraz zor geldi acaba bu alışınca geçer mi? Aklımda şu anda Xbox One S var.
Top Bottom