Arama sonuçları: *

1. Charles Darwin

COD oyunları XBOX sunucularını tekrar açtı oyuncu sayısı 111K ya ulaştı.

Bir ara series s almıştım ama sattım bilgisayara geçtim bilgisayarda 500GB M2 SSD var bu arada illa onu almana gerek yok normal bir diskte olur ama diskin içinden oynamana izin verir mi bilemem büyük ihtimal konsol hafızasına taşımanı ister ama sanmıyorum
  2. Charles Darwin

COD oyunları XBOX sunucularını tekrar açtı oyuncu sayısı 111K ya ulaştı.

Ulan ya depolama alanı sıkıntısı olmasa 1 ay falan gamepass alıp son 5 sene içinde çıkan cod oyunlarının hikayesini bitireceğim de işte depolama sıkıntı bakalım hepsini getirecekler mi ?
  3. Charles Darwin

3 Aylık Game Pass Nasıl Alınır ?

Arkadaşlar PC GAME PASS almak istiyorum 3 aylık fakat seçeneklerde çıkmıyor ancak Xbox Live Gold hediye etme kısmında çıkıyor
  4. Charles Darwin

Xbox series s cihaz konumu

"Xbox Series X veya Xbox Series S'i konumlama Önemli Aşırı ısınmayı önlemek için doğru havalandırma önemlidir. Konsolunuzun tüm kenarlarında minimum 4-6 inç boşluk olduğundan emin olun. Konsolunuzu kapalı bir kabinin içine yerleştirmeyin. Konsolun hiçbir havalandırma deliğinin engellenmediğinden...
  5. Charles Darwin

Xbox Cihazımı Sizce Ne Kadara Satmalıyım ?

Teşekkür ederim
  6. Charles Darwin

Aileme nasıl xbox konsol aldırabılırım?

Mesela 8000₺ sattın diyelim 2500₺ siz alırsınız kullanırsınız hem ben yeni bir teknoloji alacağım hemde siz karlı çıkacaksınız diyebilirsin
  7. Charles Darwin

Bilemiyorum artık ben taktikleri verdim
  8. Charles Darwin

Okula gidiyorsun değil mi ? sonuçta bu konsolda abonelik alacaksın şöyle bir teklif sunabilirsiniz eğer derslerime çalışmazsam abonelik ücreti vermezsiniz bende cihazı kullanamam veya ekonomik şartlardan bahset bu fiyata 2 ay sonra almamız mümkün olmayabilir vesaire vesaire bu arada konsoldan...
  9. Charles Darwin

Sizin attığınız ürün İthalatçı Garantili benim ürünüm Microsoft Türkiye Garantili ben Microsoft garantili ürünlerin en düşük sıfır fiyatını baz alıyorum
  10. Charles Darwin

İthalatçi Garanti̇li̇ Xbox Seri̇es S Almak

Hocam ithalatçı garantili üründe başınız ağrır sebebi satın aldığın yer özel bir firma yani servis ile anlaşıp öyle garanti veriyor kullanıcı hatası olmasa bile kullanıcı hatası diyorlar ama Microsoft Türkiye Garantili öyle değil mağdur etmemek için ellerinden geleni yapıyorlar
  11. Charles Darwin

Elimde şuan 22.12.2021 yılında alınmış Xbox Series S Microsoft Türkiye Garantili cihaz var bu cihazda bugüne kadar hemen hemen en fazla 1 hafta falan oyun oynadım pek fazla alışamadım sıfır fiyatları genelde 6400₺ üstü dolaşıyor ben cihazı 5800₺ civarından ilana koymayı ve en az 5500₺ seviyesine...
  12. Charles Darwin

XBOX series s alınır mı ?

@Osas Forum kurallarına aykırı değilse şöyle bir şey söylemek isterim ben 3 hafta önce Xbox Series S aldım bu cihazı satıyorum şuan 7 - 8 saat bile çalışmadı cihaz Microsoft Türkiye Garantili eğer düşünürsen detayları konuşabiliriz
Top Bottom