Arama sonuçları: *

1. DR. BİYOLOJİ

Series S alınır mı ?

He o zaman sizin işi One S 1TB falan bile çözer. Series S alabilirsiniz.
  2. DR. BİYOLOJİ

Series S alınır mı ?

Starfield boş iş. Oynanması gereken (must played vs. denilen) oyunları oynarsin zaten ana amacın FIFA vs. ise series S derim. Ama almışken GOW, TLOU falan oynayamayacak olmak beni üzer 😀 1708201204 Bı de PS4 slim 1TB, series S e kıyasla baya ucuz.
  3. DR. BİYOLOJİ

Series S alınır mı ?

PS4 den mantıklı odlugu konular var, FPS ve Online oyunlarda 120fps desteklerken, PS4 60fps çoğunlukla. PS özel oyunlar PS4 de aşırı akıcı, Series S net daha güçlü ama exclusive etkeni var. Bilemiyorum. Fortnite, FIFA falan oynayacaksan Series S al. Ayrıca benim tasarımını en çok beğendiğim...
  4. DR. BİYOLOJİ

PS4 Pro + Series S veya ROG Ally?

Tam tersi 🤓
  5. DR. BİYOLOJİ

Ps5 mi almalıyım yoksa xbox s mi?

Başka neyden olacak bu yüzden tabii, biri 30fps diğeri 60fps, 60 ile 120 arasındaki farkdan daha fazla fark eder.
  6. DR. BİYOLOJİ

İthalatçı garantili olmasın dersen 15K en az. Onun dışı 2. el laınması gereken konsol bence, bu arada FC24 30FPS oynatıroyr series s, hiç çekilmez, hızlı şut çekince ekranda 4-5 tane top falan görünüyor :kekw:
  7. DR. BİYOLOJİ

?PS mi XBOX mu diye bir soru dünyada olamaması gereken bir soru, yani abi XBOX almak? Neden la neden? Yani PC almak her anlamda daha mantıklı? ONE S falan alınmasına bir şey diyemem ama Series S gibi cihazlara 15K vermek bana aşırı saçma geliyor, Hikayeli oyunları 30fps, online oyunları da 60fps...
  8. DR. BİYOLOJİ

Xbox Series X'imi satmalı mıyım?

Haklı adam. Yok piayasasi yeni nesil XBOX Ların.
  9. DR. BİYOLOJİ

Hangisi daha iyi Xbox Mı Pc mi

PC ama XBOX Series S parasına 2. El toplamani öneririm.
  10. DR. BİYOLOJİ

xbox series s sizce satmalımıyım veya kaça satmalıyım

Garantisi bitmiş şekilde 6,5-7K zor eder.
  11. DR. BİYOLOJİ

xbox series s alınır mı ?

30fps optimize gelirse şükret
  12. DR. BİYOLOJİ

Biri öyle yasmıştı 1702057138 Şimdi baktım gelecek diyor çoğunluk site. Palavraymış
  13. DR. BİYOLOJİ

Gta 6 gelmeyecekmiş ya 1702057068 Gta 6:series s e gelmiyecekmiş
  14. DR. BİYOLOJİ

Xbox series one x vs ps4

Alabiliyorsun direk al 1699983115 Xbox One X ve S fiyatları ne alemde
  15. DR. BİYOLOJİ

Xbox series one x vs ps4

Kral biz o konsola tr de 2. El olarak 7,5-8K veriyoz. 100 dolar nedir ya kafayı yicem. PS4 Slim bulabiliyorsan 100 dolar civarına direk al. Piyasayı bilmiyorum ama yani mükemmel ötesi fiyat.
  16. DR. BİYOLOJİ

Xbox series one x vs ps4

Durumunuz anladığın kadarı ile biraz sıkıntı 1699981776 10 numara olur 1699981795 100 dolara PS4 falan deme bana hocam ağlarım
  17. DR. BİYOLOJİ

Xbox series one x vs ps4

Çoğunlukla FIFA takılacaksanız Xbox One S falan alın paranız cebinizde kalsın.
  18. DR. BİYOLOJİ

Xbox series one x vs ps4

Hocam güç olarak Series S yok eder ama PS oyunları oynamak isteyebilirsiniz. Ki ben isterim yani GOW, TLOU, RDR2 vs. Şahsen PS4 1699981417 2. El PS5 fiyatları ne alemde?
  19. DR. BİYOLOJİ

XBOX SERİES X Mİ PS 5 Mİ ALMALIYIM ?

Yurt dışında arkadaş varsa PS5 isteyebilirsin. Tabii imkan varsa biraz zor ama neyse. Yine de imkan varsa al direkt, adamlar 499 dolara PS5 alıyor 🚬
  20. DR. BİYOLOJİ

Xbox Series X vs Denk Ekran Kartı ??

Ne 3070'i hhfıohaphıopfsaıophfsa RTX 2060S diyorum ben.
Top Bottom