Arama sonuçları: *

• Users: Diavelin
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Diavelin

XBOX Series S Alınır mı?

Açıkcası 2 yıl ömrü kalmış cihazı almak istemem konsolda ama al sat yaparım oyunları oynadıktan sonra ve series s bu bir gerçek ki donanım olarak daha iyi bir cihaz
  2. Diavelin

XBOX Series S Alınır mı?

Bazı konularda size katılıyorum ama ps4ün çok fazla ömrü kalmadığı bir gerçek bence en mantıklı seçim ps4 alıp exclusive oyunları oynayıp satıp xbox series s almak ama satmakla uğraşıcak biri değilsen ps4 almak bence mantıksız ileriki dönem açısında ki microsoft yakın zamanda bir sürü stüdyo...
  3. Diavelin

XBOX Series S Alınır mı?

Fps boost ile 60 fps oynarsınız aynı zamanda al sat yaparım ben derseniz ps4 alıp exclusiveleri oynayıp ps4 satıp xbox series s aladabilirsiniz ama kalıcı düşünüyorsanız xbox series s en mantıklı seçim olucak
  4. Diavelin

XBOX Series S Alınır mı?

Emin misin ps exclusive oyunları dışında hiç bir artısı yok xboxda oynanabilir oyun sayısı (oyunların hepsinden bahsetmiyorum) oynanıcak kalitede olanların sayısı emin ol ps passinden daha fazladır akşam oturup liste çıkarırım :D ps kötü demiyoruz ama hiç konsolu olmayan ve oyun oynamak isteyen...
  5. Diavelin

XBOX Series S Alınır mı?

Bana kalırsa passdeki oyun sayısının ps e göre fazla olmasından ve fiyatından ötürü xbox s alınır bence
  6. Diavelin

XBOX Series S Alınır mı?

60 fps sabit oynamak için ideal alınır
Top Bottom