Arama sonuçları: *

• Users: Ege1641
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. E

Kasım indirimlerinde Xbox store da GTA5 indirime girer m?

Steam indirimleri falan daha cazip geliyo bana ama ucuz olduğunda sevdiğim bir oyunsa tabi alirim
  2. E

Game pass kullanmakla Microsoft store kullanmak farklı bende de Game pass var ama Steam dururken gidip de Microsoft Store'dan bir oyun satin almıyorum çoğu kişide almiyodur diye düşünüyorum
  3. E

Pcsi olan birinin Microsoft store kullanıcagini düşünmüyorum Steam ve epic varken
  4. E

Belirtmemis ama Xbox olduğu belli bence. Üstteki mesajlardan birinde Xbox olduğu söylenmiş zaten
  5. E

Playsationda PS store olduğu gibi Xboxda da Microsoft store var yani Steam epic games gibi platformlar yok konsolda
  6. E

Xbox da bir tek o var
  7. E

RTX 3060lı sistem mi yoksa Xbox series X mi

Xbox almak mantıksız zaten xboxa gelen her oyun pcye de geliyo o yüzden PC alıp hem Xbox özel oyunlarını hem de PS özel oyunlarını oynarsın PC çok daha mantıklı
  8. E

Call of Duty oyunları ilk günden game pass kütüphanesine gelecek

Tekellesme normalde kötü ama Microsoft'un tek el olmasınin kötü olduğunu düşünmüyorum çünkü hem adamlar diyoki call of duty oyunları PSye de gelecek dedi adam. Ayrıca adamlar satın aldıkları firmalara EAin yaptığı gibi karismiyolar kendi oyunlarini yapmalarına izin veriyolar
  9. E

10kati olucagini sanmam çünkü şöyle bir şey var adam Game passi 15 dolara aliyo ama oyun zaten 70dolar yani 4 aylık Game passle cod alabiliyo ve 2 yıl oynar onlinei bu haber Amerika'dan çok bizim için iyi
  10. E

Knk onu bende biliyorum da burda bahsettigimiz 1000lira dan alıp 10liraya sunma değil burda bahsettigimiz 70milyar dolardan alıp 15dolara sunma yani bu fark çok uzun vadede kendini amorti eder ve o zamana kadar hala call of duty oyunları devam eder mi görürüz
  11. E

Bu adam çok kral ya yani anlamıyorum bu Microsoft'u adamlar nasıl zarar etmiyolar hem 68milyar dolara satın alıyorlar firmayı hem de daha ilk günden 15dolarlik (bizim ülkede 2dolar bile değil) bir servise getiriyorlar cidden tebrik etmek lazım ama bu kadar yüksek bir satın alıma Game passten...
  12. E

xbox game pass 2 arkadaş kullanma

Hayır aile paylaşımı yeni gelicek test aşamasında sadece 2 ülkede var gelmesi en az 1 2 ay sürer
Top Bottom