Arama sonuçları: *

1. Enivici Vokke

Starfield Balonu Patladı

Şu konuya patlatacağın kafayla parçalardın atomu.
  2. Enivici Vokke

Starfield Balonu Patladı

Bu konu hala devam ediyor mu asjkfhaskjghsa Yunus sanırım yaz tatilinde olan bir öğrencisin ve çok fazla boş vaktin var. Çık dışarı gez, ya da bir işe gir çalış harçlığını çıkart. Çok fazla boş vaktinin olması yaramamış sana.
  3. Enivici Vokke

Starfield Balonu Patladı

Arkadaşın ailesine Allah sabır versin.
  4. Enivici Vokke

Starfield Balonu Patladı

Kral zamanla hak verdim sana arkadaşın olayı garipmiş
  5. Enivici Vokke

Starfield Balonu Patladı

Yıllık almak gibi bir zorunluluğunuz yok. Aylık 80 tl. 30 günde oyunu a'dan z'ye bitirirsiniz. 3 dolara da pahalı demezdiniz herhalde. Tavuk döner parası. 1693679099 3-5 günde pek mümkün değildir herhalde beğenilmeyen bütün yönlerini düzeltmek.
  6. Enivici Vokke

Starfield Balonu Patladı

Oyunun gamepasse geleceğinden de bahsetmemişsininz sanırım. Ki bahsedilmesi gereken bir şey bu. İyi ya da kötü olsun. Bedava diyebileceğimiz bir fiyata oyunu oynayayabiliyoruz.
  7. Enivici Vokke

Starfield Balonu Patladı

Onlar enayiyse biz ne yapalım? Bu devirde gamepasste oynaysbileceği oyuna dünya para verip şekil olsun diye steamden alan adam hiç ağlamasın boşuna. Beğenmediyse de iade etseymiş 2 saatte
  8. Enivici Vokke

Starfield Balonu Patladı

Aga bu oyun gamepasse gelmiyor mu? Niye almışlar? 1693678271 Bak hala devam ediyon. Hype düştü vs. diyerek oyuna laf atmaya çalışıyosun. Oyuna laf atmanda sorun yok da niye kendini nu kadar kaptırdığını anlamaya çalışıyoruz oturduk.
  9. Enivici Vokke

Starfield Balonu Patladı

Yaw kral senin anlamadığın kimsenin umurunda değil bu durum. Valla 6 eylülde ne starfield aklıma gelecek ne de sen.
  10. Enivici Vokke

Starfield Balonu Patladı

Biliyorum başlık Starfield ama hiç umurumda değil. :D Bilgisayarım kaldırıyor olsa gene umurumda olmaz. Zaten korsan oyuncuyum, 2 saat oynar silerdim. İyiyse bir oyunu herkes oynasın diye överim, Rdr2 gibi. Herkes deneyimlesin benim hissettiklerimi hissetsin diye. Ama onun dışında oyun kötüyse...
  11. Enivici Vokke

Starfield Balonu Patladı

Amaan başliyim Starfield'ına da. Rx 570 ekran kartımla niye burayı okuyosam gerçi :d
  12. Enivici Vokke

Starfield Balonu Patladı

Fanboy demek yerine keşke katılmadığınız yerleri söyleseydiniz. Meseka optimizasyonu mükemmel de arkadaş mı yalan söylemiş?
  13. Enivici Vokke

Xbox Game Pass Aboneliğimi Sormadan Yeniledi ?

Alma reis boşver git Atomic Heart'ı oynarsın 30 liraya işte.
  14. Enivici Vokke

Kutudan ayıplı çıkan ürünün iadesi olur mu?

Kutusunu açarken videoya aldıysan çok iyi, önce N11'e sonra THH'ye başvur.
  15. Enivici Vokke

3 aylık Game Pass 5,90 TL diyor ama 29,99 TL den satın alınabiliyor

Discordun beleşe dağıttığı kodları 22 liraya satıyolar komedi. :D
  16. Enivici Vokke

Xbox Gamepass Şi̇mdi̇ 2 Ay Ücretsi̇z

Sanal kartta para olması zorunlu mu? 1653670923 Epic'te ne yapmam gerekiyor şimdi kütüphaneye ekledi sanırım. Hediye kısmı nerede?
Top Bottom