Arama sonuçları: *

• Users: Etoow
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. E

Xbox series s game pass

vergi ve kargo dahil o paraya alman biraz imkansiz hocam 1701176677 yurtdisinda gosterilen fiyatlar genelde tax eklenmemis hali oluyor fakat nereden aldiginiza gore de degisir tabii ki 1701176726 ben en indirimli magazadan black fridaye ozel haliyle vergiyle beraber 348 dolara aldim
  2. E

Xbox series one x vs ps4

hocam kusura bakmayin son bir soru sorucam satin alacagim kisiye cod kurmasini istemistim kontrol etmek icin ve kendisi isi olmadigini ve kuramayacagini belirtti ayrica sunu da soyledi 25 oyundan sadece 4 unu kontrol ettim buna cod dahil degil digerlerinin calisip calismadigini bilmiyorum dedi...
  3. E

Xbox series one x vs ps4

ssd takinca yapmam gereken baska bir sey var mi veya hdd ile geliyor galiba onu cikarmam gerekiyor mu
  4. E

Xbox series one x vs ps4

tesekkurler 970 evo m.2 ssd alicam 500gb
  5. E

Xbox series one x vs ps4

sata ssd nasil olcak kucuk mu ozel falan mi oneri yapabilir miisniz ps4 slim icin
  6. E

Xbox series one x vs ps4

tesekkurler ea fc24 de kasmazsa dusunmeden bugun satin almaya gidecegim alirken dikkat etmem gereken seyler var midir sizce
  7. E

Xbox series one x vs ps4

nasil 30fps ben fortnite cod vb oyunlari 60fps oynuyordum evdeki ps mde ve yeni alacagim ps yi temizlettirmeyi dusunuyorum
  8. E

Xbox series one x vs ps4

cogu oyun cd idi ama 2.el 25 oyunlu ps4 slimi almak mantikli gibi ama performans olarak sorun yasar miyim yada tr getirince sizce piyasasi ne olur oyunlar olmadan 2 konsol + slim
  9. E

Xbox series one x vs ps4

series s indirime girmedi ama 22 sinde indirime girme ihtimali var 2.el bazinda ise 300 altina series s olmamasiyla beraber one x var 200 dolara oyunsuz ve 1 kumandali ve ps4 2kol 25 oyunla beraber (cogu degerli eafc24 , codbo4 gibi) ikisi arasinda kaldim birisni alsam mi diye yada 22sini...
  10. E

Xbox uygulamasında Xbox Gamepass 6 TL gözüküyor

boyle ilk ay ultimatede ucuz bizdede boyle bir sistem var fakat bizde 1 dolar sizde ne kadar bilmiyorum ki zaten normal uyelikler normalde sizin fiyatlarinizin iki kati bizim fiyatlarimiz yani normal ve dogru oldugunu dusunuyorum
  11. E

Xbox series one x vs ps4

kanada dolari isareti koymus hocam ondan sordum
  12. E

Xbox series one x vs ps4

5slimi hic 450 dolar gormedim burda nerde acaba 1700062571 benim icin onemli ama bide ps5 kumandasi alsam ps4 de calistirip dualsense kullanabilir miyim
  13. E

Xbox series one x vs ps4

var birkac tane ama 500 den asagi dusen yok fiyati
  14. E

Xbox series one x vs ps4

1700056405 buldugum anda yapistiracagim bir tane 140 dolara buldum ama 1 konsolu var ve oyun yok o yuzden baska bakmaya devam ediyorum
  15. E

Xbox series one x vs ps4

500 dolara dusuyor hocam ve eger ps5 alirsam baya skinti cekerim cunku oyun icin ps plus da almam gerekicek ayrica ayriyetten fifa falan alciam (ayrica 2.konsol ve tax fee da var yani total 600u biraz gecer )
  16. E

Xbox series one x vs ps4

kusura bakma yanlis yazmisim basliga eger 150 dolar altinda 2 kumandali bir ps4 bulursam alicam yoksa 0 xbox series s
  17. E

Xbox series one x vs ps4

burasi icin de mukemmel otesi bir fiyat zaten 100 dolar normalded 150 250 300 civari fakat bir kac tane gordum yazdim donus alamadim daha 1699982521 series s
  18. E

Xbox series one x vs ps4

hocam bnede aglarim zaten cok ekstrem fiyat 100 dolar burda ps4 icin arastiriyorum 2.el olarak . ps4 pro buldum 1 kumanda ile 2.el 180 dolar diyor onu da dusunebilirim bilmiyorum ne dersinz.
  19. E

Xbox series one x vs ps4

cogunlukla fifa ve fortnite takilacagim icin 100 dolara ps4 buldum diyelim mesela nasil olur 1699981752 online oynamayacagim daha cok ev arkadasimla ve okuldan arkadaslarimla oynacagim
  20. E

Xbox series one x vs ps4

2.el ps5 fiyatlari 500 civarinda geziyor altina indigini gormedim hic benim bulundugum sehrin yakinlarinda
Top Bottom