Arama sonuçları: *

• Users: GryAsl
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. GryAsl

sdfjısdkfjhjmfklfgdklgjdf

Sonradan çıkan kasalarda 4K hatası yok, sadece ilk fabrika çıkışlılarda var. X360 dönemi için harikaydı. Kırılmış ve az kullanılmış, mahalle bilgisayarcısı görmemiş bir X360 almak gayet iyi ve ekonomik olacaktır, kırık olmasa bile kırdırabilirsin diye tahmin ediyorum. Eğer 720p30FPS oyun...
  2. GryAsl

Xbox Series X'den Çıkan Duman (Yalan)

Harbiden 1 dk önce atmış adam şuan banlı, gerçi forumun yarısı banlı maşallah.
  3. GryAsl

Vergiler Düşünce Xbox Series S Kaç TL Olur?

Bu bilgiye nereden ulaştın? Merakımdan soruyorum.
  4. GryAsl

Xbox Series X Türkiye Fiyatı Belli Oldu

1000TL ye Xbox gamepad'i alıyon :D 6-7 sene önce PS 4, XOne alıyorduk. Neyse dolarla maaş alanlar düşünsün artık.
  5. GryAsl

xbox series s hakkında ufak bir sorum olucaktı

120 FPS üstü göstermeyecek. Ama konsol 1080p 120 FPS ya da 2K 60 FPS için üretildiği için de zaten istediğin kabloyu da taksan yine 120 FPS alacaksın.
  6. GryAsl

Xbox series s ve series x fiyatları açıklandı

Adamlar 300€ + vergi yapınca tabi sonuç 4600₺. %20 ekstra gümrük vergisi + % 18 KDV + %20 ÖTV + %10 gümrük vergisi (?). Neyse böyle iyi keşke ekstra gümrük vergisini yüzde 50 de tutsaklardı.
  7. GryAsl

arkadaşlar xbox kolunu pc ye nasıl bağlayabilirim

X360 kollarının ekstra alıcıları var, onu aldım ben ama sen XOne dan mı bahsediyorsun?
  8. GryAsl

Xbox Series S alınır mı?

Oyunları 2K 120 FPS oynatmayacak, 2K ve 120 FPS desteği olacak. PS 5 in de 8K desteği var, 8K oynatmıyor. 1080p 60FPS bile zor oynatacak gibi görünüyor yeni nesil oyunları 8 yıl dayanayacak Series S.
  9. GryAsl

Xbox alınır mı

Xbox ın torrenti yok, ayda 20 tl ye zaten yüzlerce oyun oynayabiliyorsun ve evet alınır
  10. GryAsl

Sizce Yeni Nesilde Xbox'mı önde playstationmu

Evet, GamePass bizim için bulunmaz bir nimet. Konsolun 3000 TL olmasının imkanı yok hatta 5000 TL civarı olur ilk çıktığında öpüp başımıza koyalım ama Xbox ın Xbox One döneminde olduğu gibi konsolunun PS'a göre her açıdan daha ucuz olacağı kesin.
  11. GryAsl

konsol fiyatları ile kolların fiyatıda bu halde

Kıbrıs Türkü mü oluyorsun şimdi yoksa anne baba Türkiye'den mi gitmiş oraya? Bi de o sınır bi dönem 2 lt değil miydi?
  12. GryAsl

Aslında oradan buraya içki getire getire parayı çıkarırsınız. Benim bi arkadaşım k.k. dan dönüyorken uçak biletini çıkartmak için öyle yaptığını söylüyordu. Bu arada niye oradasın? Üniversite mi?
  13. GryAsl

Türkiyeye hoş geldin.
  14. GryAsl

Xbox One S mi All Digital mi

Her ay değil, uzunca bi süre duruyor -belki aylar belki yıllar- ama elinde sonunda gidiyor. Ama bitince olay bitmiyor, GTA V gitti RDR2 geldi mesela. Ve daha tonla kaliteli oyun bulunuyor içinde.
  15. GryAsl

Xbox One S mi All Digital mi

All Digital tercih ederdim ben. Hem Türkiyede kutulu oyunlardan alınan vergilerden dolayı hem de gamepass ve ea access gibi nimetler varken kutulu oyuna gerek yok bence. He tabi normal sürümüne göre çok daha ucuz olursa, aynı fiyata noramlini tercih edin.
Top Bottom