Arama sonuçları: *

1. HanBilişimSistemleri

Hangi oyun konsolu alınır?

Açıkçası o aralıkta şuan için konsol pek mantıklı değil çünkü tam set oyun vs hepsi yaklaşık 30 32bini geçiyor. Yerinde olsam gaming sistem alır, kablosuz kontrolcü ile tvye takıp oynardım.
  2. HanBilişimSistemleri

Para senin olacağı için tercih senin oyuna para vermek istemiyorsan ya kırık sürüm alcan ya da altın vs al 🤣
  3. HanBilişimSistemleri

Kırılacak cihaz her şekilde kırılırda riskleri mevcut olduğu için yapılmıyor. Cihazı da ps4 pro 1tb ve orjinal kollar yanında 1 2 oyunda varsa dvd olarak ortalama 5-8k arası aciliyeti varsa satarsın, yoksada satışa koyduğunda max 9 10k gibi satılır.
  4. HanBilişimSistemleri

Elindeki cihazı satabilirsin, o yüzden özellikleri sordum ne kadar edeceğini diyeyim diye.
  5. HanBilişimSistemleri

Elinde ps4 var demişsin, cihazın bir sürümü versiyonu ve kırık olup olmadığı, kaç kol oyun olduğu vs gibi kısımlar fiyatı etkilediği için sordum. Kalkıpta para etmeyecek şekilde ise max 10k ekleyerek ps5 alamazsın
  6. HanBilişimSistemleri

Eski cihazını dersen ne kadar edeceğini diyeyim.
  7. HanBilişimSistemleri

XBOX SERİES S BANA UYGUN MU?

Yerinde olsam PlayStation3 ten vazgeçmezdim her ne kadar 15 yılı devirmiş cihaz olsa da oyun arşivi konusunda oldukça iyi, hatta bazı oyunlar nedeniyle değiştirme bile diyebilirim. Spiderman de 2 3 sürüm dışında PlayStation 3 te malesef yok
  8. HanBilişimSistemleri

Xbox Controller Cihazınızı tekrar bağlamayı deneyin hatası

Cihazın sürücüsünü taktığınızda aygıt yöneticisinden silin, bazen store içerisindeki uygulama güncelleme sonrası benzer hatayı verebiliyor. Uygulamayı kurup yeniden bağlanmayı deneyin, eğer tüm bunlara rağmen sorun devam ediyorsa xbox kontrolcünüze uygun cihazı olan arkadaşınız varsa kolun...
  9. HanBilişimSistemleri

Xbox Series S'de kesin oynamalısınız dediğiniz oyunlar nelerdir?

Crysis 2 3, Call of Duty Ghost ile MW serileri
  10. HanBilişimSistemleri

Xbox one x mi ps4 mü ?

3bine Xbox One S al, 1 tane de temiz kol üstüne de üyelik al olayı max 5k ya bitir.
  11. HanBilişimSistemleri

Hangi konsolu seçmeliyim?

Öncelikle hem PlayStation hem de bilgisayar satış ve servis hizmeti verdiğimiz için şunları belirteyim. PlayStation veya herhangi bir konsol aldığınızda oyunlar artık eskisi gibi uygun değil, yıllık üyeliklerde bile artık resmen fahiş fiyatlarla karşılaşmanız mümkün. 1 tane PlayStation 5 yd...
  12. HanBilişimSistemleri

1.5 k ya Xbox için kol

Takamaz başlangıçta tanımlama yaptı görünse de 1 2 ay sonra bağlantı kesmeye başlıyor. Teknik servis olarak önermiyoruz.
  13. HanBilişimSistemleri

Öncelikle elindeki sistemin özellikleri nedir? Bunun dışında bütçen ne kadar sıfır mı yoksa 2.el mi bakıyorsun?
Top Bottom