Arama sonuçları: *

1. HuseyinBy01

Konsolumu kaça satmalıyım? XBOX SERIES S

Merakımdan soruyorum genel olarak performansı nasıl oluyor bu konsolların? 4K televizyonda akıcı bir deneyim sunmasını beklemiyorum ama FPS oyunlarında iyi bir deneyim sunuyordur diye düşünüyorum
  2. HuseyinBy01

Clean setup için Xbox series s almak

Ben setupımı biraz daha sık ve temiz bir hale getirmek istiyorum şuan aklımda beyaz setup kurmak var param var ama aşırıya kacamiyorum elimdeki sistemi satsam 10k eder ancak üstüne eklesem bile ne kadar aşağıya çekebilirim fiyatı hiç bilmiyorum.
  3. HuseyinBy01

Clean setup için Xbox series s almak

Arkadaşlar merhabalar daha temiz bir setup kurmak istiyorum ve elimdeki bilgisayarda r5 1600 AF ve rx5700 xt ikilisi olan bir setup var. Setupim o kadar iyi değil ve pekte temiz tutamıyorum fazla param yok setupımı xbox series s ile değiştirmek istiyorum sizce artıları eksileri nelerdir ne kadar...
  4. HuseyinBy01

Series s 4K oyun hakkında?

2k 60fps oynatacagini pek sanmıyorum series s çıktığında 1080p 60fps oyunculuk için çıktı. Series x olsa yeterli olur ama Series s yeterli olmayacağını düşünüyorum.
  5. HuseyinBy01

XBOX SERİES S BANA UYGUN MU?

Series s çok araştırdığım bir model benimde fiyat performans olduğunu düşünüyorum. Bende Spiderman hayranıyım eğer alırsam spiderman oyunu için Alacam performans ve kalite olarak ps5 kadar olmasada ona gayet yakın bir seviyede ve fiyat karşılaştırması yapacak olursam her türlü series s tercih...
Geri