Arama sonuçları: *

• Users: KSF Eren
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. KSF Eren

Bu Xbox Series S Alınır mı Sizce?

Temiz duruyor depolama işini sonradanda halledebilirsin ben bu ürünü alıp https://www.amazon.com.tr/dp/B07Y825SB8?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title usb ile ssd bağlamıştım.
  2. KSF Eren

Xbox one x vs pc vs ps4

6k ya ps4 varmıki 1736539904 ben pc ciyim ya gamepad ile oynanacak oyunlar çok sınırlı zor geliyor bana bide çoğu oyun 30 fps ps4 de 60 fps nadir
  3. KSF Eren

Xbox one x vs pc vs ps4

illaki güzel fiyatlara koyanlar olur yine kovalamak lazım
  4. KSF Eren

Xbox one x vs pc vs ps4

bütceyi 2k arttırıp abdullah abinin topladığı sistemden toplayamaz mısın ?
  5. KSF Eren

Xbox one s 2024 de alınır mı?

o zaman alınabilir belki ama büyük oyunlarda 30 fps rdr gta 5 falan diğer oyunlardada 60 fps fazla bi fps takıntınız yoksa bütcenizde kısıtlıysa alınabilir. Ben şahsen bir bilgisayar oyuncusu olarak aldım denedim. Beni fazla tatmin etmedi. Bilgisayardaki yüksek fps lere alışmışım
  6. KSF Eren

Xbox one s 2024 de alınır mı?

alınmaz online online oyun oynamak için aylık üyelik alman gerekiyor sadece bedava oyunları oynayacaksan sıkıntı yok ama online oyunlarda dediğim gibi ya gamepas alcan her ay ayada o dediğim üyeliği bence çok saçma
  7. KSF Eren

XboX Series S alınır mı?

Ben pc taraftarıyım daha önce xbox one s kullandım. Online oyunları oynamak için her ay üyelik almak şart ( ücretsiz oyunlar hariç ) Oyun fiyatları makul ama oynayacağın oyuna göre değişir. Ben pc de aldığım keyifi hiçbir şekilde xbox da alamadım. Eğer hikayeli oyunlarda takılıyorsan xbox...
  8. KSF Eren

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

ps 5 de xbox da fasa fiso en iyisi pc , pc en varsa anca ek olarak alınabilir yoksa pc almak daha mantıklı bence. Çünkü online oyun oynamak için her ay üyelik almak çok saçma zaten oyunlara bi ton para vermişiz bide oynamak için mi para verecez acayip saçma bence
  9. KSF Eren

PC USBLİ OYUN KOLU XBOX 360 A BAĞLANIRMI ?

hocam xbox olsa elimde denicemde deneyemiyom :D kolsuzxbox satıyo biri sadece xihazı test etmek için taksam calısırmı onu merak ediyom
  10. KSF Eren

PC USBLİ OYUN KOLU XBOX 360 A BAĞLANIRMI ?

Merhaba bu konuyu gerçekden çok araştırdım bir insan evladı bile merak etmedimi bu konuyu benim elimde şuan xbox olmadığı için tabii ki test edemiyorum test edeniniz yada edebilecek varmı lütfen yardımcı olun normal bir usb li kolu xbox 360 a bağlayabilirmiyiz çalışırmı cevaplarınızı bekliyorum :)
  11. KSF Eren

2021 de 400 TL Ye xbox360 Alınır mı?

Arkadaşlar merhaba dolapda bi ilanla karşılaştım yıl olarak hangi model diye sordum bilmiyom dedi sizce bu xbox360 400 tl ye alınır mı? kırdırmış bu arada jtackli
  12. KSF Eren

2021 De xbox 360 (Kırık) Alınır mı?

en az 1500 tl ye var bu 600 tl
  13. KSF Eren

alamadım vaz gecti adam şansıma 1612196960 alamadım vaz gecti adam şansıma
  14. KSF Eren

Olum korktum bi an adamlada anlaşdım diyom ne yapsam ne yapsam hay Allah iyiliğini versin ya 😄
  15. KSF Eren

hiç gideri yokmu la
  16. KSF Eren

Arkadaşlar merhaba gecen gün letgoda denk geldim xbox 360 500gb ama kırık içinde 30 tane oyun varmış online oyun oynanıyomu diye sordum cihaz güncellemesi yapılması lazım dedi sizce bu konsol alınır mı? bide bu hangi model bileniniz varsa söylerse iyi olur
  17. KSF Eren

2020'de Xbox 360 Alınır Mı?

Arkadaşlar bende xbox 360 alcam ama bu hangi model bilmiyom bilen varmı
Geri