Arama sonuçları: *

• Users: Kartal34
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Kartal34

Xbox Series S aldım pişman oldum

Üstüne az daha koy ikinci elden Series X al.
  2. Kartal34

Xbox Series S aldım pişman oldum

Series S daha çoğu güncel oyunda 1080P veremezken güncel oyunlarda 2K beklemek çok yanlış olur. Eğer öyle bir beklentiniz varsa almanız gereken konsol Series X dir.
  3. Kartal34

Bu Konsol alınır mı?

3K verebilir çünkü anladığım kadarıyla eski serilerden ama 500TL iyi fiyat bence GTA5, RDR falan oynanır. Özellikle RDR çok iyi oyun bu konsollarda 😀
  4. Kartal34

Xbox One X alınır mı?

One X in yeni nesile göre tek eksisi güncel oyunların genelde 30FPS çalışması. Grafik anlamında asla üzmez ama. Series S de 900P 60FPS çalışan oyunlar One X de 1800P 30FPS çalışıyor mesela, Series X ile neredeyse aynı çözünürlük konusunda 😀
  5. Kartal34

Xbox One X alınır mı?

SSD iyi gerçekten. Ama One X’in grafik gücü %50 daha iyi Series S den 😀 İlerde One X desteğinin kesilmeyeceği haberi gelse herkes One X alır bence ama 1-2 yıla güncel oyunlar çıkmayacak o sorun One X de 😅
  6. Kartal34

Xbox One X alınır mı?

Daha ucuza vardı ya One X ler. Yine de fena değil bu fiyata. Series S den güçlü bir konsol kendisi.
  7. Kartal34

XBOX Series S kullanıcıları bir bakabilirmi?

Series X almam imkansız diyorsan alınır.
  8. Kartal34

Xbox One için de çıkması gereken oyunların çoğu Series S de 60 FPS çalışır bence. Ama eski nesile destek kesilince büyük ihtimalle Series S’e gelen oyunların çoğu 1080P 30FPS gelir, ömrünün sonuna doğru 900P,800P civarlarına düşer. PS4 ve Xbox One tarafına bakarsak onların kaderi de buna benzer...
  9. Kartal34

Çoğu oyun 60FPS ama ilerde yeni nesil oyunlar 30FPS çıkmaya başlar. Görsel kalite olarak da pek bir şey bekleme ama iş görür. Oyunları 900P oynatıyor genelde. Ama 1080P hatta 1440P çalışabilen oyunlar da var.
  10. Kartal34

xbox series s video kayıt

Kendisi kayıt yapabiliyor diye biliyorum. Profesyonel amaçla kullanmayacaksanız kendi ekran kaydedicisini fazlasıyla yeter bence.
  11. Kartal34

Xbox'ta olmayan pc özellikleri nelerdir?

Cidden mi o kötü olmuş. PS4 de her site sorunsuz açılıyor ama video kodekleri eksik olduğu İçin çoğu video formatını açmıyor. Xbox Series S de de o tarz bir şey olabilir herhalde 😅
  12. Kartal34

Xbox'ta olmayan pc özellikleri nelerdir?

Microsoft Edge var Xboxda tarayıcıya PC kullanır gibi girer o konuda sorun yaşamaz.
  13. Kartal34

xbox one s bilinmesi gerekenler

Mümkünse 2000TL civarına One X al çünkü arada dağlar kadar performans farkı var.
  14. Kartal34

2. el one s alınır mı

Bütçe ayarlanabilirse 2000 bandına One X almak çok daha mantıklı olur. One S çok güçsüz bir cihaz bence. Güncel oyunların çoğunda çözünürlük 720P ye kadar düşüyor ve daha stabil 30FPS vermekte bile zorlanıyor… Gears 5 gibi bir oyundan örnek verirsem One S oyunu 900P 30FPS oynatabilirken One X...
  15. Kartal34

Xbox Series X vs 7000 TL sistem

Çoğu oyunda benzer bir tablo var. Ağır bir oyun diye CP den örnek verdim.
  16. Kartal34

Xbox Series X vs 7000 TL sistem

Series X al geç. 7000 bandına hangi bilgisayar sana Cyberpunk 2077 gibi bir oyunda 60FPS verecek 😀
  17. Kartal34

Xbox series s alınır mı

Tabi ki Series S. Ama PS4 Pro ve Xbox One X gibi cihazlardan daha zayıf kendisi.
  18. Kartal34

Xbox series s alınır mı

O zaman size kalmış. Ben olsam Series X alırdım şuan fiyatı 8000TL diye biliyorum. Series S donanım gücü düşük bir cihaz. Evet yeni nesil ve bir şekilde destek alacak ama şuan bile güncel oyunların bazıları 900P çalışacak kadar konsolu zorluyorsa ilerde yeni nesil oyunlar çıkınca iyice...
  19. Kartal34

Xbox series s alınır mı

Oyundan oyuna değişiyor. Şuan çoğu ağır denebilecek güncel oyun Series S de 900P-1080P arası dinamik çözünürlük kullanıyor. Daha hafif oyunlarda 2K çözünürlük olabilir.
  20. Kartal34

Xbox series s alınır mı

Series X alabilme şansınız varsa Series S almayı düşünmeyin bile. Ama bütçe buna bile zor yetiyor diyorsanız kötü konsol değil alınabilir.
Top Bottom